Piţi îi stă în coaste lui Reghe

Ultima actualizare:

    Victor Pițurcă  nu are contract,  dar își dorește să  ajungă din nou în  fotbalul arab. Laurențiu Reghecampf  va pleca de la FCSB  la finalul sezonului
Victor Pițurcă nu are contract, dar își dorește să ajungă din nou în fotbalul arab. Laurențiu Reghecampf va pleca de la FCSB la finalul sezonului

Orice pas făcut de Laurenţiu Reghecampf e urmărit cu atenţie de Victor Piţurcă, acesta din urmă dorind cu orice preţ să întreţină viu un conflict care mocneşte de ani buni între cei doi antrenori.

Aflat în plină luptă pentru titlu cu FCSB, Reghecampf n-are parte de liniştea pe care şi-ar fi dorit-o în asemenea momente decisive. În acest sens, cel care are cea mai mare „grijă” de tehnicianul roş-albaştrilor e nimeni altul decât duşmanul de moarte al lui Reghe, Victor Piţurcă. În condiţiile în care şomează din punct de vedere fotbalistic, Piţi îşi dedică timpul pentru a alimenta un conflict care pare să nu se mai termine niciodată. Practic, fostul selecţioner a devenit în aceste zile o „umbră” a lui Reghecampf. În primul rând, când s-a aflat de oferta interesantă primită de Reghe din Emirate, Piţurcă a precizat că are şi el pe masă aceeaşi propunere. „Le-am transmis celor de la Al Wahda pretenţiile mele. Pe mine mă interesează orice din Golf, dar sunt un antrenor scump. Nu ştiu ce salariu vrea Reghecampf, eu vorbesc de mine”, a insistat Victor Piţurcă. 

Tehnicianul în vârstă de 60 de ani nu s-a mulţumit cu atât şi a mai lansat o „înţepătură” spre mai tânărul său rival. Mai exact, Piţurcă a pus o presiune suplimentară pe Reghecampf, susţinând că Gigi Becali a vrut să facă rocada între ei pe banca FCSB-ului. „Am vorbit cu Gigi acum câteva luni, era un prieten comun la el. Îmi zicea «Haide, bă, vino antrenor, dar ştii care sunt regulile aici, eu fac tot». Eu i-am spus «Poate la tine, în Pipera»”, a dezvăluit Piţurcă. Bineînţeles, totul a fost un mesaj subtil menit să scadă din imaginea de antrenor a lui Reghecampf. „El schimbă căpitanii, el face totul. Aşa se laudă în cercurile lui de prieteni, nu în presă, că acolo nu-şi permite. Toate au fost făcute de patron la Steaua. Gigi e principalul vinovat, de ce credeţi că eu am stat doar două etape?”, a mai spus Victor Piţurcă.

Giovani, sămânţa scandalului vechi de 17 ani

De unde atâta ură între Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf? Fitilul relaţiilor tensionate între cei doi a fost prins la începutul anilor 2000, atunci când Piţi antrena Steaua, iar Reghe era jucător al grupării din Ghencea. Atunci, Piţurcă le-a cerut fotbaliştilor să renunţe la contractele de impresariat cu Giovani Becali pentru a fi păstraţi în lot. Reghecampf a refuzat şi a fost nevoit să plece de la Steaua.

S-au duelat chiar şi la arabi

Cel mai spectaculos episod din rivalitatea Piţurcă – Reghecampf a avut loc în 2014, în Arabia Saudită. La un meci direct între echipele Al Ittihad şi Al Hilal, Reghe a vrut să-l salute pe Piţi, aşa cum fac antrenorii peste tot în lume, dar a fost lăsat cu mâna întinsă. „Mi-am dat seama că acest individ e un om extrem de rău şi lipsit de caracter”, spunea atunci Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net