„Pistolarul” lui PAOK şi-a cerut iertare

Ultima actualizare:

    Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni şi speră să scape de sancţiuniFoto: Click!
Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni şi speră să scape de sancţiuniFoto: Click!

Trupa lui Răzvan Lucescu va pierde probabil al doilea derby consecutiv la masa verde, de data aceasta din cauza patronului său şi al gărzilor sale de corp.

Aceştia au luat foc în prelungirile meciului cu AEK Atena şi au intrat pe teren nervoşi în momentul când centralul partidei făcea alba-neagra cu golul lui Varela, care ar fi fost probabil al victoriei şi al câştigării titlului. Ivan Savvidis a avut proasta inspiraţie să-şi dezvăluie pistolul de la brâu după ce şi-a pierdut geaca, iar acest argument e folosit de cei care cer acum pedepsirea drastică a lui PAOK. Magnatul a dat-o la întors şi spune că nu a avut în intenţie să folosească arma pentru care are permis şi drept legal s-o poarte cu el tot timpul. "Vreau să-mi cer iertare față fanii lui PAOK, suporterii greci și comunitatea internațională a fotbalului. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Este clar că nu aveam niciun drept să intru pe teren în acel mod.

Reacția mea a fost cauzată de situația precară în care se află fotbalul grec în ultima perioadă și de toate evenimentele petrecute la finalul meciului PAOK - AEK, care nu au nicio treabă cu sportul. De modul în care arbitrii au decis să valideze să anuleze pe motiv de ofsaid și să valideze apoi golul, de întreruperea meciului, de pătrunderea pe teren a oamenilor din ambele tabere deși nu aveau ce căuta acolo.

Toate aceste lucruri ar fi putut face ca situația să degenereze. Singurul scot cu care am intrat pe teren a fost să protejez miile de fani ai lui PAOK de provocările care aveau loc și să evit ca situația să se complice și mai mult pentru că incidentele s-ar fi putut solda cu victime. Vreau să mă credeți că nu am avut nicio intenție să interacționez cu echipa adversă sau să influențez brigada de arbitri. Și cu siguranță nu am amenințat pe nimeni. Din păcate, atât eu, familia mea și colegii sunt ostatici într-un fotbal foarte bolnav. Ne chinuim să răzbatem și vom continua să luptăm pentru un fotbal curat și un arbitraj corect în lupta pentru trofee, în ciuda atacurilor constante de care avem parte la toate nivelurile.

Încă o dată, îmi cer iertare" a fost comunicatul postot de Ivan Savvidis prin intermediul site-ului oficial al grupării pregătite de Răzvan Lucescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net