Pique a anunţat din club că Neymar rămâne la Barcelona

untitled3435.jpg

Fundaşul e bucuros ca a oferit primul marea veste
Foto: Facebook

Telenovela verii în Spania a fost legată de posibilitatea ca Barcelona să-l piardă pe Neymar în favoarea PSG-ului, echipă care era gata să plătească o sumă fabuloasă pentru a-l avea pe brazilian.

Catalanii au făcut tot ce au putut pentru a împiedica această mutare şi până la urmă au reuşit! Succesul negocierilor cu mijlocaşul în vârstă de 25 de ani n-a fost anunţat însă de oficiali, ci de un coleg de echipă, direct de pe ringul de dans. Duminică noaptea, Gerard Pique a postat pe conturile sale de socializare o fotografie în care îl ţine de gât pe Neymar şi însoţită de textul "Rămâne!" Toată lumea şi-a dat seama la ce se referă fundaşul şi comentariile au început să curgă pe Facebook-ul şi Twitter-ul fotbalistului. Astfel, cea mai mare dramă a verii nu se produce, iar şeicii PSG-ului rămân cu buza umflată!

untitled788.jpg

Aceasta este postarea care a creat delir la Barcelona
Foto: Facebook
Loading...
 
 

Citește și

  • Doi jucători din naţionala statului El Salvador au fost suspendaţi după ce au muşcat adversari din echipa SUA la meciul din sferturile de finală de la Gold Cup. Henry Romero şi Darwin Ceren au fost suspendaţi pentru şase, respectiv trei meciuri la naţională, pentru „comportament antisportiv”, a anunţat Confederaţia Americii de Nord, Centrală şi Caraibe (CONCACAF).

  • Momente emoţionante în Brazilia. Soţia unuia dintre fotbaliştii de la Chapecoense decedaţi în accidentul de avion petrecut în 29 noiembrie 2016 a născut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1