Pintilii după dezastrul FCSB: ”Mi-e ruşine de ce se întâmplă!”

Ultima actualizare:

    Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

La primul meci cu Bogdan Argeș Vintilă ca antrenor principal, FCSB a suferit a 5-a înfrângere la rând în ediția 2019/2020 a Ligii 1: 0-4 la Mediaș, cu Gaz Metan. Formația bucureșteană ocupă penultimul loc în clasament, putând fi depășită de Dinamo, care joacă mâine (luni, 26 august), acasă, cu Hermannstadt Sibiu.

După meciul de la Mediaș, căpitanul FCSB, Mihai Pintilii, a declarat: “Cred că vor mai fi astfel de meciuri dacă vom contiuna în stilul ăsta. Noi avem o şansă în Europa. Sper să trecem cu bine de meciul de joi. Probabil vom ajunge pe ultimul loc în stilul în care ne prezentăm. Sunt resemnat. N-am cuvinte. Mi-e ruşine de ce se întâmplă, e păcat de ce se întâmplă. E ceva de nedescris. Vom intra cred  în istorie şi ne va bate orice echipă. Se joacă totul fiecare pentru el, haotic, şi fiecare vrea să demonstreze, de frica patronului, de frica presiunii… Trebuie să băgăm capul în pământ, să ne injure lumea, că merităm. Joi trebuie să dea totul ca şi cum ar fi ultimul meci, pentru că altfel va fi rând la reziliere de contracte. Dacă ne vom califica în grupe, va fi bine, dacă nu, va fi dezastru”, a spus Pintilii.

Golurile lui Gaz Metan au fost marcate de Olaru (min. 17), Constantin (58 penalty), Cardoso (65 penalty) şi Velisar (85).Cele două penalty-uri au fost acordate pentru un fault al lui Bălgrădean, respectiv pentru o intervenţie dură a lui Iulian Cristea. Cristea a fost eliminat în minutul 64, după ce a văzut al doilea cartonaş galben. După 11 minute a fost eliminat şi Ciorbadjiski. În minutul 75, Bogdan Vintilă a primit un cartonaş galben pentru proteste.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net