Pierdeţi iar titlul cu Chiajna?

Ultima actualizare:

    Denis Man, care va fi titular diseară, a jucat şi în înfrângerea din sezonul trecut cu ChiajnaFoto: sportpictures.eu
Denis Man, care va fi titular diseară, a jucat şi în înfrângerea din sezonul trecut cu ChiajnaFoto: sportpictures.eu

Gigi Becali a încercat, lipsit de scrupule, să câştige titlul în faţa Viitorului la TAS, dar nu acolo l-a pierdut, ci pe 19 noiembrie 2016. La acea dată, Pintilii şi compania au fost învinşi cu 1-0 de ilfoveni, iar cele trei puncte au fost decisive pentru ambele echipe! Chiajna avea să se salveze cu ele de la retrogradare, iar FCSB să piardă titlul!

O înfrângere, fie ea şi surprinzătoare, suferită în faţa unei echipe din subsolul clasamentului la mijloc de sezon, nu pare niciodată un capăt de ţară! Regretele încep abia la final, când un singur punct face diferenţa între a fi sau nu campion, şi rememorezi gafele făcute pe parcursul campionatului! Nu suferi pentru toate, pentru că ştii că n-ai cum să câştigi non-stop, dar cu siguranţă te dor enorm prostiile făcute cu “pitici”. Iar FCSB a simţit sezonul trecut acest bici pe pielea ei! Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a pierdut de cinci ori în sezonul regulat şi de două ori în play-off. Din cele şapte înfrângeri, două au venit cu campioana Viitorul, două cu marea rivală Dinamo, unul cu CFR, echipă de play-off, unul cu Astra, de asemenea calificată în primele 6, şi unul cu revelaţia Gaz Metan Mediaş, care a ratat la mustaţă duelurile pentru cupele europene. Dacă acestea pot fi acceptate, dramatică este înfrângerea suferită în faţa Concordiei Chiajna, în a 16-a etapă a turului. 

Pe 19 noiembrie 2016, la Chiajna, Neluţ Roşu, a înscris singurul gol al unei victorii surpriză a ilfovenilor, poate cea mai mare a campionatului. Asta pentru că, în afara acestei bombe detonate cu FCSB, “verzii” n-au mai câştigat decât alte cinci partide în tot sezonul regulat. La final, acestea au fost punctele după care roş-albaştrii au plâns cel mai mult şi din care ar fi trebuit să înveţe cel mai mult! Cu ele, nu mai era nevoie de TAS, iar FCSB juca acum preliminarii facile de Liga Campionilor, pe culoarul campioanelor, şi ar fi fost la doi paşi de 40 de milioane de euro. E important de adus aminte asta pentru că azi, de la ora 21.00, FCSB revine la Chiajna pentru un nou meci de campionat, acum în faţa unei echipe cu probleme mai mari decât anul trecut. Rămâne de văzut dacă roş-albaştrii îşi vor oferi un nou motiv de regret pentru vara viitoare!

Şi Miriuţă i-a bătut, dar cu CFR Cluj

simeon stalpnicul png

Exceptând implicaţiile la titlu avute de precedenta înfrângere de la Chiajna, vicecampioana trebuie să urască această echipă şi din cauza actualului său antrenor. Asta pentru că Vasile Miriuţă a fost antrenorul clujenilor la acel FCSB – CFR, scor 1-2, din septembrie 2016. Era primul meci pierdut de bucureşteni în ediţia de campionat 2016-2017, şi se întâmpla pe Arena Naţională. Miriuţă nu e “vinovat” însă doar pentru acele trei puncte “furate” FCSB-ului, ci pentru şapte, cu el pe bancă CFR mai făcând cu roş-albaştrii un egal în sezonul regulat şi altul în play-off.

La ilfoveni e scandalul cât casa

Concordia Chiajna e prima şi singura echipă care şi-a schimbat antrenorul în acest start de campionat, Dan Alexa lăsându-i locul lui Vasile Miriuţă după prima rundă. Noul venit şi-a pus repede amprenta pe situaţia de la echipă, dar nu pentru a detensiona atmosfera de după plecarea cu scandal a predecesorului său, ci pentru a pune paie pe foc. Miriuţă i-a dat afară de la echipă pe Alessandro Caparco, Cristian Ciobanu, Raul Costin, Daniel Rogoveanu şi Alin Buleică, iar aceştia au făcut scandal! Aşteaptă banii pentru a pleca sau ameninţă cu memorii la LPF.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net