Petrolul - Steaua! Reacţii! Chipciu: "Îi dedic acest gol crainicului stadionului"!

Ultima actualizare:

    Chipciu a înscris pe final golul egalizator al partidei Petrolul-Steauafoto: sportpictures.eu
Chipciu a înscris pe final golul egalizator al partidei Petrolul-Steauafoto: sportpictures.eu

Crainicul arenei din Ploieşti, Mircea Baganagiu,i-a ironizat pe stelişti înaintea partidei de aseară din semifinalele Cupei României, scor 1-1. La finalul meciului Petrolul - Steaua, Chipciu, cel care a marcat golul egalizator, a reacţionat pe măsură.

Omul de la staţia de amplificare a partidei Petrolul - Steaua a anunţat că ploieşteni vor juca împotriva unei debutante în Cupă, aluzie la problemele celor din Ghencea privind palmaresul, apoi a spus că FCSB e obişnuită doar cu horele ţărăneşti la mijlocul terenului, afirmaţia venind în contextul în care anul trecut roş-albaştrii sărbătoreau pe "Ilie Oană".

"Dumnezeu e cu noi pentru că suntem buni şi jucăm fotbal. Meritam să egalăm. Nu cred că golul meu a fost salvator. S-a întâmplat ce era normal să se întâmple. Ei au dat gol şi s-au mulţumit cu acel scor, iar noi am dominat. Este un rezultat normal! Nu vreau să mă laud, dar dominăm orice echipă din România", a declarat mijlocaşul Alex Chipciu.

Apoi, a continuat: "Îi dedic acest gol crainicului de la Petrolul-Steaua pentru că am auzit despre aroganţele de dinainte de meci şi pentru că imediat după ce au marcat ne-a numit FCSB. Nu cred că era nevoie de aceste ironii. Noi suntem Steaua Bucureşti".

Petrolul - Steaua - reacţiile celor din Ghencea

Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua: "După un joc prudent din partea lor şi un gol norocos , noi am controlat meciul. Uneori nu ne-a ieşit, ei s-au apărat mult şi n-am avut foarte multe ocazii clare, dar am dat gol în minutul 94 şi asta arată că suntem o echipă puternică. Credeam că batem, nu că stăm până în ultima secundă!"

Antrenorul Costel Gâlcă a comentat şi el cele întâmplate la Petrolul-Steaua: "Nu la fiecare meci jucăm extraordinar, dar dacă am marca, ar fi perfect. Ne e greu, pentru că toate echipele se cam pun în jumătatea lor şi aşteaptă contraatacul. Dăm importanţă şi Cupei şi Cupei Ligii, pentru că vrem să câştigăm toate titlurile".

Om de bază în trupa din Ghencea Cristi Tănase a dat şi el explicaţii. "Am avut noroc că am egalat în ultimele clipe, dar meritam remiza pentru că noi am controlat jocul de la început şi până la sfârşit. Ne-am simţit singuri, avem nevoie de fani".

Petrolul - Steaua - reacţiile ploieştenilor

Atacantul gazdelor Mohamed Tchite, autorul golului "lupilor", a spus că arbitrul de la Petrolul-Steaua a luat decizii greşite: "Cred că Steaua e favorită după acest meci, dar noi am avut două penalty-uri neacordate, care ne puteau aduce victoria. Cred că arbitrii au greşit. O să se vadă pe reluări. E posibil ca el să nu fi văzut faza, dar ar fi trebuit să acorde penalty".

Antrenorul Mircea Rednic i-a "înţepat" pe stelişti. "A fost un meci bun al echipei noastre. S-a simţit lipsa aportului unui atacant adevarat. Am suferit la acest capitol. N-am mai reuşit să fim periculoşi. Steaua a avut parte de o dominare, dar fără să fie periculoasă în atac. Nu a avut ocazii să zic că trebuia să dea gol mai devreme. Noi am avut şi bară. Dacă era 2-0, cu un pic de şansă, la şutul lui Teixeira, era altfel meciul. Calificarea nu e decisă, deşi am văzut că steliştii se bucurau foarte tare la final".

Liderul gazdelor Geraldo Alves crede că după rezultatul de la Petrolul-Steaua, 1-1, echipa sa e favorită. "Cred că am dominat în a doua repriză, dar ceva nu a funcţionat pentru că am primit gol în final. Obiectivul nostru era să nu luăm gol. Încercăm victoria în Ghencea, Steaua nu e favorită, noi suntem. În campionat nu depinde numai de noi, dar în Cupă, da! Petrolul trebuie să fie favorită în orice competiţie", a anunţat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net