Petrolul Ploieşti, următorul nume mare dispărut?

Ultima actualizare:

    Pablo de Lucas  a anunţat că vrea să  plece de la Petrolul  Foto: Mediafax
Pablo de Lucas a anunţat că vrea să plece de la Petrolul Foto: Mediafax

Liga I pierde în fiecare an din echipele cu tradiţie, acestea retrogradând sau dispărând efectiv din cauza problemelor financiare. Doar în acest sezon ne-am luat la revedere de la Rapid, Oţelul, Ceahlăul, „U” Cluj, Braşov şi Mediaş, iar victimele viitoare par din aceeaşi categorie.

Sezonul 2015-2016 va începe pe 11 iulie şi timpul de reparaţii este scurt. Astfel, cele mai mari probleme le întâmpină Petrolul Ploieşti. „Lupii galbeni” au prins câţiva jucători valoroşi sub contract şi s-au târât până la finalul acestui campionat.

Ploieştenii sunt în insolvenţă

Odată încheiată această stagiune, dezastrul i-a lovit însă pe prahoveni. Cu doar 14 jucători înainte de ultima etapă, galben-albaştrii i-au pierdut ieri pe Victoraş Astafei şi pe Pablo de Lucas. Aceştia şi-au reziliat contractele, refuzând să mai joace neplătiţi. Următoarea certitudine este Toto Tamuz, israelianul fiind ca şi plecat de la Petrolul. Cum lui Pecanha i-a expirat deja angajamentul şi despre semnarea unuia nou nici nu se mai poate vorbi, iar Nepomuceno, Pastorini şi N’Koy nu vor nici ei să mai rămână, lucrurile sunt foarte grave la Ploieşti. Dacă la acest exod adăugăm faptul că trupa lui Mihai Teja va începe noul sezon cu un minus de şase puncte, din cauza faptului că n-a întrunit condiţiile de licenţiere, Petrolul devine favorită clară la retrogradare.

Astra nu stă nici ea pe roze

Echipa lui Ioan Niculae, cel mai bogat român, e şi ea în corzi. Mai mulţi jucători au fugit pur şi simplu de la echipă, nemulţumiţi fiind că n-au fost plătiţi din ianuarie, iar alţi trei au oferte. Steaua îi vrea pe Constantin Budescu, Denis Alibec şi pe William De Amorim, iar dacă aceştia vor pleca, Astra va avea mari probleme în viitoarea stagiune. Antrenorul Marius Şumudică a anunţat că, în aceste condiţii, nici el nu mai rămâne la echipă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net