Petrolul Ploieşti rămâne pe «Ilie Oană»

Ultima actualizare:

    Duelul Petrolul -  Dinamo a fost la  un pas să nu mai  aibă loc
Duelul Petrolul - Dinamo a fost la un pas să nu mai aibă loc

Elevii lui Stoichiţă au fost puşi în situaţia de a-şi căuta stadion, firma care administrează casa lor, „Ilie Oană”, interzicându-le accesul din cauza datoriilor clubului.

Situaţia a fost salvată de către doi oameni de afaceri ce vor achita 32.000 de lei pentru ca la Ploieşti să poată veni mâine Dinamo şi apoi ASA.

Ultimii în clasament, „lupii” au şi mari probleme financiare. Cei de la Servicii de Gospodărire Urbană, care au în grijă şi arena „Ilie Oană”, nu le-au mai acordat acces începând cu duelul cu CFR.

S-a jucat acasă după ce Lucian Rădulescu, fost oficial al galben-albaştrilor şi actual prosper om de afaceri, a închiriat stadionul şi l-a oferit gratuit formaţiei. El a vrut să procedeze la fel şi pentru întâlnirea de luni (7 decembrie), cu Dinamo, şi dacă iniţial nu a fost lăsat, fiindcă beneficiar ar fi fost tot datornica Petrolul, în urma unei şedinţe la sediul Primăriei, administratorii şi-au dat acceptul. Rădulescu a achitat 16.000 de lei, iar pentru ultimul joc de acasă al „lupilor” în 2015, cu ASA Târgu Mureş, edilul din Buşteni, Emanoil Savin, va da aceeaşi sumă. Mai mult, se pare că din retur, autorităţiile locale vor pune la cale un plan prin care Petrolul să poată activa fără probleme la Ploieşti, urmând a se crea o convenţie între şefii echipei şi oamenii de la Servicii de Gospodărire Urbană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net