Petrolul Ploieşti, pe mâna primei femei patron din Liga I

Ultima actualizare:

    Clarisa are cu patronul Petrolului o fată de 13 ani
Clarisa are cu patronul Petrolului o fată de 13 ani

Patronul Dan Capră se află de aproape două luni după gratii şi nu se ştie când va ieşi, astfel că Petrolul a rămas fără conducător.

Ţinând cont că reunirea echipei bate la uşă, Capră a cerut ca partenera sa de viaţă să preia destinele echipei câtă vreme el nu se află în libertate. Aşa s-a ajuns ca Petrolul să fie prima echipă din Liga I care va fi condusă de o femeie. Şefa „lupilor” se numeşte Clarisa Vârceoloveanu, are 34 de ani şi este cu Dan Capră de mai bine de 15 ani. Cei doi nu sunt însă căsătoriţi, dar trăiesc împreună şi au o fată de 13 ani.


    Dan Capră
Dan Capră

Femeia şi-a luat în serios rolul de patroană şi merge zilnic la sediul clubului, încercând să ordoneze problemele care există. Misiunea ei este destul de dificilă nu doar din cauză că nu are cunoştinţe fotbalistice şi manageriale, dar şi pentru că nu poate comunica direct cu Dan. Şi ea este cercetată în dosarul lui Capră, dar n-a fost reţinută decât 24 de ore, însă pentru că numele ei apare în acelaşi caz, nu are dreptul de a comunica direct cu celelalte persoane implicate. Deci nici cu Dan Capră. În aceste condiţii, sfaturile şi direcţiile spre care trebuie să acţioneze vin prin intermediul avocatului, care îi transmite ce spune Capră.

Vrea să-l pună antrenor pe Claudiu Niculescu

Dan Capră
Dan Capră

Clarisa trebuie să rezolve şi problemele de la echipă. Rezilierea contractului antrenorului Gigi Mulţescu este prioritară, deoarece până la 12 ianuarie, când e reunirea lotului, Petrolul trebuie să aibă un alt antrenor, cel mai probabil pe Claudiu Niculescu. O serie întreagă de jucători intră în ultimele şase luni de contract şi unii se cer plecaţi chiar de acum. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net