Petrolul încă mai speră la salvare

17-sport-mhc_5420-petrolul.jpg

Astafei a adus trei puncte care ar putea fi de aur pentru Petrolul
Foto: sportpictures.eu

Petrolul pare să se fi trezit în ultimul ceas. Sub conducerea lui Jerry Gane, ploieştenii au obţinut a doua victorie în play-out şi s-au apropiat la doar 6 puncte pe poziţia care duce în barajul de menţinere în prima ligă.

Ultima victimă a petroliştilor a fost CSM U Craiova, de care au dispus cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat în minutul 51 de Astafei, care s-a dovedit a fi o achiziţie extrem de inspirată pentru formaţia sa – el fiind legitimat în urmă cu câteva etape doar. Acesta a profitat de o eroare a lui Straton, care a respins greşit.
Oltenii nu au părut deloc ca o echipă ce speră să ocupe un loc de cupă europeană – ei se aflau pe poziţia a doua în clasamentul din play-out. Este adevărat şi că ei au evoluat din minutul 42 în 10 oameni, după ce Kay a fost eliminat pentru două „galbene”. „Am dominat tot meciul, am facut o primă repriza foarte bună, cea mai bună de când am venit eu aici. Încerc să le dau încredere jucătorilor, să le dau libertate, pentru că sunt jucători care au calitate”, a declarat după meci Jerry Gane, antrenorul gazdelor.
La rândul său, tehnicianul oaspeţilor, Daniel Mogoşanu, a fost destul de furios pe arbitraj: „Am la fiecare etapă câte un jucător eliminat. Sunt trist pentru rezultat, ar fi fost 3 puncte foarte importante pentru locul 7. Arbitrajul a creat multă nervozitate”, a declarat şi el.

Loading...

Citește și

  • Universitatea Craiova va întâlni “lanterna” Petrolul şi are şansa să treacă pe primul loc în play-out, fiind acum despărţită de un punct de liderul CSMS Iaşi. Cele două se bat pentru un loc de Europa.

  • Jerry Gane

    Șefii ocupantei ultimului loc din Liga 1 n-au stat mult timp pe gânduri după demisia lui Constantin Schumacher și au ales un nou antrenor.

  • Petrolul, Voluntari şi ASA au renunţat la câte patru tehnicieni până acum, fiind „campioane” la acest capitol. Acum, Gane s-a avântat să-i salveze pe „lupi” de la retrogradare, o misiune aproape imposibilă.

  • younes hamza

    După ce i-au adus pe Obodo şi Milevski, ilfovenii l-au transferat şi pe Younes Hamza, jucător care în trecut a fost dorit şi de Steaua.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1