Petrescu, spre Vaslui?

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu
Dan Petrescu

Fostul antrenor al lui Kuban aşteaptă încă o ofertă concretă, inclusiv din România. Dan Petrescu a făcut o mutare la care nu se aştepta nimeni.

A renunţat la contractul foarte avantajos cu Kuban (unde câştiga 2 milioane € pe an) fără să aibă o alternativă certă. Chiar şi ruşii credeau că "Bursucul" va semna imediat cu Dinamo Moscova, însă românul s-a dus într-o scurtă vacanţă la Barcelona şi neagă orice tratative.

„Am plecat de la Kuban fiindcă am considerat că aşa e mai bine pentru ambele părţi, nu pentru că aş avea altă ofertă. Telefonul meu e deschis şi aştept propuneri din orice colţ al lumii. Aş prelua inclusiv o echipă din ţară", a declarat Petrescu.

Deşi pare un scenariu SF, tehnicianul de 44 de ani ar putea fi ofertat de o formaţie precum FC Vaslui. Adrian Porumboiu a făcut investiţii masive în acest sezon, însă nu e mulţumit de Şumudică.

Însă e greu de crezut că Petrescu va accepta să lucreze cu un patron care face schimbări pe banca tehnică o dată la câteva luni, aşa cum e şi Gigi la Steaua.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net