«Petrecăreţii» revin în Cupă

Ultima actualizare:

    Nedelcearu ar putea juca pentru a treia oară  în acest an contra CraioveiFoto: sportpictures.eu
Nedelcearu ar putea juca pentru a treia oară în acest an contra CraioveiFoto: sportpictures.eu

Marți (28 martie) se reiau jocurile din Cupa României, dar miercuri e adevăratul derby, CS U Craiova urmând a evolua acasă cu Dinamo. În echipa roş-albă vor fi Nedelcearu, Petre şi Dudea, iertaţi după patru zile, primul având şanse de a fi chiar titular.

Opt formaţii se luptă pentru un loc în “careul de aşi”, printre acestea fiind şi Dinamo. Clubul a avut de suferit recent la capitolul “imagine” după ce Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, ultimul împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, au băut alcool în avionul care transporta “tricolorii” Under 21 la un turneu în Spania. Au fost excluşi din lot, iar acasă şefii şi antrenorii i-au anunţat că vor fi amendaţi şi trimişi la echipa secundă. Petre şi Dudea chiar au jucat duminică pentru “satelit” în partida cu Delta Tulcea, 0-3, Nedelcearu nu a activat nici un minut, iar Olteanu a fost rezervă la Sepsi în duelul cu Olimpia. Ieri, însă, surpriză: Contra i-a chemat la antrenamentul echipei mari pe Nedelcearu, Petre şi Dudea. Astfel după doar patru zile de “exil” ei s-au întors în lot, vor face deplasarea la Severin şi primul ar putea face parte chiar din echipa de start. “Încercăm să-i salvăm, dacă mai putem. Sper ca din discuţia avută să se fi învăţat ceva. Le-am zis că de-acum înainte vreau să-mi «răspundă» doar pe teren. Vreau să nu mai repete! Dacă dintr-un lucru negativ va ieşi ceva pozitiv, atunci sunt fericit, dar dacă nu, atunci devine o problemă şi va fi foarte greu pentru ei să mai poată evolua”, a explicat antrenorul Cosmin Contra.

Cu fix o săptămână în urmă, puştii lui Dinamo, Nedelcearu, Petre, Dudea şi Olteanu, au băut votcă cu cola în avionul ce a transportat echipa naţională Under 21 la un turneu în Spania. Selecţionerul Isăilă i-a dat afară şi miercurea trecută roş-albii le-au comunicat că vor plăti o sancţiune financiară şi că nu vor mai fi sub comanda lui Contra. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net