Petre le-a adus 8,5 milioane € «câinilor»

Ultima actualizare:

    Florentin Petre  a jucat aproape  toată cariera  la Dinamo
Florentin Petre a jucat aproape toată cariera la Dinamo

Actualul antrenor secund al lui Dinamo II şi totodată scouter pentru roş-albi şi-a „transferat" toţi colegii de cameră la cluburi puternice din Europa, Păcurar fiind singura excepţie.

Simbolul „câinilor", Florentin Petre, devenise un fel de talisman pentru coechipieri. Fostul mijlocaş a evoluat timp de 18 ani pentru Dinamo şi de-a lungul timpului, majoritatea colegilor săi de cameră au prins contracte bănoase în străinătate.

„Chiar mă gândeam mai demult că mi-am «transferat» toţi colegii de cameră... Marica, Păcurar, Pulhac... Odată glumeam cu Alex Păcurar şi-i spuneam că el a fost singurul jucător «dat» de mine pe plan intern", povesteşte Petre.

Însă, lista celor care au împărţit camera cu "Piticul" în cantonamente este mult mai lungă şi conţine nume sonore: Mutu, Zicu, Marius Niculae, toţi fotbalişti pe care Dinamo a încasat milioane de dolari, moneda în care se efectuau transferurile în urmă cu zece ani.

Totuşi, dacă pentru colegi săi a fost un bun "impresar", pentru el lucrurile nu au mers cum şi-a dorit şi a plecat din "Ştefan cel Mare" târziu, abia la 30 de ani, atunci când a semnat cu ŢSKA Sofia. "În ultima perioadă am stat singur în cameră", a explicat Petre modalitatea prin care a reuşit să prindă şi el un contract în străinătate.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net