Petre Grigoraş închide uşa în nas Stelei

Ultima actualizare:

    Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Deşi sunt multe voci care-l dau ca sigur la Steaua din vară, Petre Grigoraş nu se grăbeşte să ia o decizie în acest sens, el având oricum contract cu Pandurii Târgu-Jiu până în iunie 2013.

Antrenorul susţine că n-ar putea lucra într-un club în care altcineva se bagă peste el, aşa că este foarte posibil ca „Grig" să nu ajungă niciodată pe banca roş-albaştrilor.

"Nu am discutat cu absolut nimeni şi ar fi imoral să o fac, atât timp cât mai am contract cu Pandurii. Mai sunt cinci etape până la finalul campionatului şi sunt dator să mă gândesc doar la binele echipei mele. Nu există nici o afinitate pentru Steaua din partea mea. În '89 mi s-a oferit o şansă să vin la Steaua. Eram jucător de provincie, un jucător mediocru, nu de excepţie. Am fost un trecător pe acolo un an de zile", a declarat tehnicianul de 48 de ani la Sport Total FM.

El n-ar refuza nici rivalele tradiţionale ale Stelei, Rapid şi Dinamo. „Bineînţeles că aş fi dispus să antrenez o altă echipă din Bucureşti. Sunt profesionist, iar dacă aş avea o ofertă şi aş fi liber, sau se va ajunge la o înţelegere cu actualul meu club, atunci se poate orice. Totuşi, nu o să plec doar de dragul de a-mi trece în CV o echipă din Bucureşti", a declarat Grigoraş.

"Sunt antrenor şi vreau să-mi fac meseria. Antrenez acolo unde angajatorii au încredere în capacităţile mele şi mă lasă să-mi fac treaba cum ştiu mai bine", a adăugat tehnicianul.

Foştii stelişti revin în Ghencea

Meciul de astăzi dintre Steaua şi Petrolul va fi unul special pentru patru dintre componenţii echipei antrenate de Gigi Mulţescu. Pompiliu Stoica (36 de ani), Florentin Dumitru (35), Daniel Opriţa (31) şi Vasili Hamutovski (34) au obţinut performanţe importante în tricoul roş-albaştrilor, în deceniul trecut.

simeon stalpnicul png

Pentru „Micul Beckham" partida ar putea fi ultima împotriva Stelei, întrucât se va retrage la vară. „Pentru noi, jucătorii trecuţi prin multe, contează foarte mult motivaţia. E foarte posibil să mă retrag în vară, nu ştiu dacă voi mai avea pentru ce să merg mai departe", a declarat Dumitru.

"Stoichiţă e zero ca an-trenor şi ca om. Nu ştiu cum poate să antreneze. Nu am mai văzut aşa ceva. Pentru mine, Grigoraş este un antre­nor care are coloană vertebrală" Ioan Becali, impresar FIFA

"Grigoraş să ştie că nu-i dau nici un fel de clauză! Nici măcar la 5 euro să nu spere pentru aşa ceva. Trebuie să ştii că atunci când vii la Steaua, nu pui tu clauze, ci eu îţi pun ţie!" Gigi Becali, patron Steaua

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net