Petre a dat-o pe whisky!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Piticul" e antrenor secund la Dinamo II, scouter şi PR pentru roş-albi şi campion la raliuri în Bulgaria. Acum vrea să devină cel mai bun pilot şi în România şi va putea să-şi demonstreze calităţile în etapele ce se vor desfăşura până în toamnă, competiţia luând startul deja cu runda de la Braşov.

Până de curând, simbolul celor din "Ştefan cel Mare" nu avea un sponsor care să-l ajute să participe la Campionatul Naţional dar recent a rezolvat problema şi a fost inclus pe lista celor opt campioni ce vor fi sponsorizaţi de o firmă ce produce un celebru whisky american, toţi piloţi adoptând mesajul echipei: "Condu responsabil: Nu bea la volan!".

Petre va face echipă cu Hristo Hristov şi va "alerga" cu un Renault Clio Super 1.6. "Nu sunt obişnuit cu aşa ceva la rally, nu cred că este mare diferenţă între sportul cu motor şi cel cu balonul rotund", a glumit Petre pe pagina sa de Facebook.

Apoi, le-a transmis un mesaj celorlalţi concurenţi: "Este bine că nu o să mă bage în seamă colegii mei piloţi de la grupa A, sper să nu se supere pe mine nimeni dar vreau să devin CAMPION şi la rally".

Face nuntă în 2012 cu Miss Bulgaria

Fostul mijlocaş se iubeşte de trei ani cu Margarita Peicinska, o fostă Miss Bulgaria şi iepuraş Playboy, pe care intenţionează să o ducă la altar până la sfârşitul acestui an.

Pentru focoasa brunetă, fostul mijlocaş a divorţat de Cătălina, cu care are doi copii.Şi Margarita a trecut printr-un divorţ, ea fiind măritată cu un fost jucător de volei, Ivailo Gavrilov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net