Perlele lui Gigi Becali au început să strălucească

Ultima actualizare:

    Dennis Man și Olimpiu Moruțan, perlele FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Dennis Man și Olimpiu Moruțan, perlele FCSBFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut luni seară una din rarele ocazii în care și-a frecat mâinile de bucurie gândindu-se la vânzări ipotetice. Cele două ”perle” care au jucat împotriva Academicii Clinceni, Dennis Man și Olimpiu Moruțan, au fost eroii victoriei cu 2-0 a bucureștenilor.

Chiar dacă golurile au picat târziu și abia după o mare greșeală de arbitraj - centralul Cojocaru nu l-a eliminat pe fundașul FCSB-ului, Cristea, după un fault din postura de ultim apărător – prestația celor doi a fost una specială. Dennis Man a deschis scorul în minutul 86, după o acțiune personală purtată pe partea stângă, iar Moruțan a stabilit rezultatul final trei minute mai târziu, după un șut din interiorul careului.

Prestația lui Man l-a entuziasmat și pe fostul internațional Cornel Dinu, un specialist destul de reținut în a lăuda jucătorii. „Într-adevăr, Man e un jucător capabil să inventeze, are imaginație și tehnică. Și, ce e mai important pentru un atacant, are forță de pătrundere și execuție. Nu neapărat că l-a întors pe Patriche, care nu e nici greu de întors. Te bate gândul la fel și fel de lucruri. El e căpitan, comandatul suprem al echipei, așa ar trebui. În ultima perioadă a ieșit foarte bine la rampă Man. Chiar înaintea meciului din Islanda am fost adeptul de a evolua cu doi jucători care au forță de pătrundere. Sigur, Coman e accidentat. Nu vreau să mai intru în amănunte. S-a găsit soluția dramatică, Mitriță. După părerea mea, Man nu trebuia să lipsească din echipă, mai ales că acolo a fost ales Deac, cel care nu avea aceste calități. Acest jucător creează o dinamică deosebită. Este un jucător realmente de valoare. Doi jucători de bandă deosebiți, care trebuie aruncați în luptă acum, sunt Mihăilă și Man, în situația în care Coman e accidentat”, a declarat Cornel Dinu la FCSB.

Din păcate pentru Man, indiferent de prestațiile pe care le va avea în acest sezon, nimeni nu va plăti pe el vreodată 15 milioane de euro doar pentru ce arată în Liga 1. Iar patronul său pare destul de decis să nu scadă nici un eurocent din suma pe care a stabilit-o după un algoritm doar de el știut. Iar aceeași situație îl așteaptă, desigur, și pe Moruțan, jucător care profită din plin de accidentarea lui Florinel Coman.

Umbra lui Reghecampf planează asupra echipei

Demis de Al Wahl după umilința suferită acasă, scor 1-4, în fața echipei lui Daniel Isăilă, Bani Yan, Laurențiu Reghecampf este principalul favorit la a prelua pe FCSB. Chiar dacă soția lui, impresarul Ana Maria Prodan, susține că tehnicianul are negocieri cu alte echipe, toată lumea așteaptă numirea lui pe banca bucureștenilor. Inclusiv actualul principal, Toni Petrea, care spune că nu ar fi deloc deranjat dacă ar redeveni secundul lui Reghe, așa cum a fost toată cariera. ”Nu am vorbit nimic nici cu Laur, nici cu ceilalţi membri din staff, vom vedea ce va fi, viaţa îţi oferă surprize. Se poate întâmpla orice. Dacă va avea nevoie de mine, cu mare plăcere. Am fost cu el o lungă perioadă de timp, l-am ajutat mult, şi el pe mine, vom vedea ce va fi. Cea mai mare perioadă a carierei mele a fost alături de el", a declarat Petrea după meciul câștigat în fața Academicii Clinceni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net