Performanţa are Viitor: Drumul spre Barcelona începe la Constanţa

fotbal

fotbal
Micuţii ce vor ajunge la naţionala României
Citeste tot despre: 

Sezonul 2017 – 2018 al Performanţa are Viitor, o iniţiativă de scouting dezvoltată de Gillette şi Federaţia Română de Fotbal, va debuta duminică, la Constanţa.

Tinerii fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani sunt aşteptaţi de scouterii FRF începând cu ora 09:00 la terenul Voinţa din Complexul Sportiv Badea Cârţan.

Scouterii coordonaţi de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu vor selecta la finalul preselecţiei primii doi membri ai noii echipe Performanţa are Viitor. "Constanţa oferă de ani buni talente fotbalului românesc, deci suntem încrezători că vom avea un trial de succes duminică. Suntem bucuroşi să începem acest nou sezon într-un oraş cu atât de multă importanţă pentru trecutul, prezentul şi, cu siguranţă, viitorul fotbalului românesc", a declarat Ion Geolgău, Manager al Departamentului de Scouting al FRF.

Caravana va continua cu acțiuni similare la Râmnicu Sărat (județul Buzău, 17 septembrie) și Putna (județul Suceava, 1 octombrie). Alte trei localități din țară vor fi incluse în proiect în perioada martie – aprilie 2018.

Cei mai buni 11 jucători selectați se vor alătura echipei care în luna mai a anului viitor va merge la Centrul Național de Fotbal de la Mogoşoaia pentru un stagiu de pregătire și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci de-al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

Loading...

Citește și

  • FRF continuă parteneriatul cu Gillette în proiectul ”Performanţa are viitor”, prin care scouterii Federației vor organiza preselecţii pentru fotbalişti cu vârste între 10 şi 14 ani în şase localităţi rurale. Cei mai buni 11 copii vor putea să se antreneze în baza de pregătire a celor de la FC Barcelona.

  • Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că selecţionerul Christoph Daum îşi va continua activitatea până la finalul preliminariilor CM-2018, existând mari şanse ca neamţul să plece din toamnă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1