Percheziţii la sediul LPF. Află cine a făcut plângerea. Dumitru Dragomir reţinut pentru 24 de ore. Riscă 16 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Sediul LPF este şi el în vizorul anchetatorilor
Sediul LPF este şi el în vizorul anchetatorilor

În această dimineaţă, Poliţia Capitalei sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu sprijinul SRI, au efectuat 11 descinderi în capitală şi judeţul Ilfov. Acestea au fost făcute în baza a 6 mandate emise pentru acuzaţii de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani.

UPDATE Potrivit RomâniaTV, Dumitru Dragomir este acuzat de spălare de bani. Mâine, după o noapte petrecută în arestul Poliţiei Capitalei, Dumitru Dragomir va apărea în faţa judecătorilor cu propunere de arest preventiv pentru 29 de zile.

Fostul Preşedinte al LPF riscă 16 ani de închisoare după noul Cod Penal, dar pedeapsa va fi înjumătăţită pentru că acesta are peste 60 de ani.

UPDATE 14:10. Conform Digi24, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a fost reţinut pentru 24 de ore!!!

UPDATE Surse judiciare au declarat că a început urmărirea penală împotriva lui Dumitru Dragomir, dar şi a lui Mihai Corbu! Oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au adăugat în urmă cu puţin timp că toate numele persoanelor urmărite în acest caz vor fi făcute publice, conform GSP:RO

UPDATE Potrivit fanatik.ro, dosarul în care este anchetat Mitică Dragomir şi RCS-RDS ar fi fost pornit de Grupul Intact, ca reacţie a scandalului de anul trecut, când RCS-RDS a depus o plângere împotriva lui Sorin Alexandrescu, pe atunci director Antena TV Group.

Când a fost luat de poliţişti, Mitică Dragomir a avut o reacţie zeflemitoare la adresa ziariştilor, care l-au întrebat dacă a umbla la "borcanul cu miere": "Îmi dăduse mama un borcan de miere şi ţi-am dat şi ţie pe la bot. Au venit, cred că de la Poliţie erau, dar nu ştiu ce căutau. Mi-au cerut o gagică de 18 ani, dar n-am avut de unde să le dau". Toate declaraţiile lui Dragomir, aici.

UPDATE Poliţia Capitalei face percheziţii şi la casa lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii. Acesta urmează să fie condus la secţie pentru a da declaraţii în cazul firmei Capital Properties, care a luat comisionul de 2,25 de milioane de euro de la LPF din vânzarea drepturilor tv.

simeon stalpnicul png

Conform gsp.ro, se pare că, în perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi săvîrşit infracţiuni în legătură cu vînzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I de fotbal.

Oficialii Poliţiei Bucureşti au precizat că prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro, iar în momentul în care se vom finaliza percheziţiile, toate persoanele vizate vor fi aduse la sediul Poliţiei Bucureşti pentru a da declaraţii în acest sens!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net