Pep are surprize pentru Reghe

Ultima actualizare:

    Kolarov a fost  titularizat  surprinzător  de GuardiolaFOTO: Guliver/ GettyImages
Kolarov a fost titularizat surprinzător de GuardiolaFOTO: Guliver/ GettyImages

Atenţie, Reghe! Pep Guardiola şi-a arătat “colţii” la debutul pe banca echipei engleze Manchester City, operând câteva modificări de strategie pe care le vom vedea şi în “dubla” cu Steaua din preliminariile Ligii Campionilor.

N-a mai rămas decât o zi până la mult aşteptata întâlnire între Steaua şi Manchester City. În timp ce echipa lui Reghecampf a defilat la Botoşani (2-0), “cetăţenii” au început sezonul oficial cu o victorie norocoasă (2-1 cu Sunderland), venită printr-un autogol în minutul 87. Lăsând la o parte rezultatul, Guardiola le-a oferit fanilor lui City mai multe surprize privind alcătuirea echipei. Astfel, tehnicianul a avut curajul să-i lase în afara primului 11 pe portarul naţionalei Angliei, Hart, precum şi pe ivorianul Yaya Toure, un simbol al grupării în ultimii ani. Locul lui Hart între buturi a fost luat de argentinianul Caballero, în timp ce Toure a fost substituit la închidere de spaniolul David Silva, obişnuit până acum să joace în avanposturi.

Partida cu Steaua este mâine

O altă “invenţie” a lui Pep a fost titularizarea fundaşului stânga Kolarov ca fundaş central, sârbul făcând o pereche inedită de stoperi cu proaspăta achiziţie Stones. Ţinând cont că meciul cu Sunderland a fost o repetiţie în vederea “dublei” cu Steaua, Guardiola i-a dat lui Reghecampf treabă suplimentară, antrenorul roş-albaştrilor fiind nevoit acum să-şi refacă planurile tactice. Antrenorul iberic a recunoscut că n-a studiat-o deloc pe Steaua înainte de partida cu Sunderland. “Mă concentrez doar pe meciul care urmează”, a precizat Pep Guardiola.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net