Pentru Jordan Pickford luna de miere a fost înlocuită de luna de antrenament

jordan_pickford_sotie.jpg

Jordan Pickford s-a căsătorit cu Megan în luna martie 2020
Jordan Pickford s-a căsătorit cu Megan în luna martie 2020
Citeste tot despre: 

Portarul naționalei de fotbal a Angliei, Jordan Pickford, ar fi trebuit să se afle acum în Maldive, în luna de miere. Din cauza coronavirusului, el abia a început să meargă la antrenament, iar săptămâna de vis este amânată pe termen nelimitat.

Programată încă de anul trecut, excursia din Maldive ar fi trebuit să fie ceva de neuitat pentru Jordan Pickford și iubita lui, Megan Davison. Cei doi, care au un băiețel în vârstă de un an, s-au căsătorit într-o ceremonie rapidă și în cerc restrâns în luna martie, dar acum, în însoritele insule, urmau să facă o nouă ceremonie, alături de rude și prieteni. Alegerea datei nu a fost întâmplătoare, pentru că era cu aproape o săptămână înainte ca portarul să înceapă pregătirea pentru turneul final al lui Euro 2020, competiție amânată, la rândul ei, cu un an. Având în vedere situația, se pare că și luna lor de miere va fi amânată pentru 2021, dar, pentru a nu mai risca nimic, o vor programa spre mijlocul lunii iulie, adică după terminarea Campionatului European.

”Sunt deciși să nu renunțe la planurile lor. O ceremonie în Maldive va fi întotdeauna ceva de neuitat și ei chiar vor să o organizeze, pentru a simți că sunt cu adevărat căsătoriți”, a declarat pentru ”The Sun” o sursă din apropierea cuplului.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1