Pedeapsă de ochii lumii. Mihai Stoica nu mai e suspendat cinci luni, ci doar una. Vezi motivarea incredibilă a reducerii pedepsei!

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost suspendat cinci luni după partida dintre Rapid şi Steaua, încheiată 1-1. Motivul a fost comportamentul acestuia de pe Giuleşti, dar totul a fost un mare fâs.

Decizia dură dată de Comisia de Disciplină, care a vrut să tragă un semnal de alarmă, a fost desfiinţată de Comisia de Recurs. Practic, totul a fost făcut de ochii lumii, cât incidentele erau calde, dar acum, când totul s-a răcit şi oamenii nu mai sunt la fel de indignaţi, s-a trecut totul cu vederea. Astfel, pedeapsa lui Mihai Stoica a fost redusă de la cinci luni, la una singură, iar Meme mai are foarte puţin timp de stat în tribună.

„Am făcut o singură greşeală, aceea că am părăsit spaţiul tehnic. E o decizie corectă. De acum încolo promit că nu voi mai vorbi despre Rapid niciodată cât timp voi fi conducătorul unui alt club", a declarat Meme Stoica la aflarea pedepsei.

De partea cealaltă, clubul Rapid, care a fost suspendat şase etape după respectivele incidente, n-a făcut recurs, deşi avea mari şanse să-i fie şi ei redusă pedeapsa. Se pare că motivuol principal a fost taxa de 6.000 de lei,  dar giuleştenii mai au timp până la noapte, la ora 00:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net