Pe Cristi Tănase l-au ajuns blestemele fanilor

Ultima actualizare:

    Tănase ar putea  rata următoarele  două etape Foto: Mediafax
Tănase ar putea rata următoarele două etape Foto: Mediafax

Cristi Tănase a traversat o perioadă foarte proastă, atât sportiv, cât şi în plan personal. După un meci bun în Cupa României şi o aparentă împăcare cu toată lumea, blestemele fanilor l-au ajuns din urmă. Flegmele schimbate cu suporterii de la Tribuna a II-a în meciul cu Viitorul au fost aproape să-l coste banderola de căpitan şi selecţia la echipa naţională.

Lui „Dodel” i s-a mai dat însă o şansă şi a profitat de ea. Soarta demonsterază însă că nu ies lucrurile tot timpul cum vrei tu şi ghinonul te poate lovi când ţi-e lumea mai dragă. În minutul 57 al meciului cu Gaz Metan Mediaş, căpitanul Stelei a rămas întins pe gazon şi a fost schimbat la scurt timp cu Gabi Iancu.

La ieşirea de pe gazon, acesta a şchiopătat foarte tare şi se pare că e vorba de o ruptură musculară care îl va ţine departe de gazon destul de mult timp. Perioada de refacere poate varia între 2 şi 6 săptămâni şi cel puţin cu Petrolul, prezenţa sa iese din discuţie.

Steaua s-a descurcat însă şi fără Tănase şi a menţinut acel 2-1 înregistrat deja pe tabelă în momentul accidentării căpitanului roş-albaştrilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net