Pogba spune că antrenorul Solskjaer nu se compară cu Mourinho. „El nu este împotriva jucătorilor”

pogba-solskjaer-epa-efe-h_56582396.jpg

Pogba spune că colaborează foarte bine cu antrenorul Solskjaer
Pogba spune că colaborează foarte bine cu antrenorul Solskjaer
Foto: EPA-EFE

Într-un interviu pentru Sky Sport, Paul Pogba a declarat că relaţia pe care actualul tehnician al echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, o are cu jucătorii este mult mai bună faţă de cea pe care o avea Jose Mourinho cu fotbaliştii.

Francezul a mărturisit că „raporturile pe care le avem, acum, cu Ole sunt diferite.  El nu este împotriva jucătorilor. Şi nu îi dă la o parte ca şi cum nu ar mai exista. Aceasta este diferenţa dintre Mourinho şi Ole. Cândva am avut o relaţie foarte bună cu Mourinho.  A văzut asta toată lumea, iar în ziua următoare nu ştiu ce s-a întâmplat. Aceasta este cea mai ciudată situaţie în relaţia mea cu Mourinho şi nu vă pot explica, pentru că nu ştiu”.
Paul Pogba joacă la Manchester United din august 2016, el fiind transferat la câteva luni după venirea lui Jose Mourinho la conducerea tehnică a echipei. În ediția 2016/2017, Manchester United a câştigat Cupa Ligii şi Liga Europa. Însă relaţia lui Mourinho cu unii jucători s-a deteriorat după al doilea an, în care nu s-au obţinut trofee, şi după un start slab de an competițional 2018/2019. Tehnicianul a avut un conflict cu Pogba după ce jucătorului i-a fost retrasă calitatea de vicecăpitan al echipei, în septembrie 2018. Trei luni mai apoi, Jose Mourinho a fost demis şi conducerea echipei din Manchester a fost preluată de Ole Gunnar Solskjaer.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1