Paul Gascoigne, drogat, a vrut să meargă la pescuit cu un criminal

Ultima actualizare:

    Paul Gascoigne e în curs de reabilitarefoto: Click!
Paul Gascoigne e în curs de reabilitarefoto: Click!

Fostul mare fotbalist Paul Gascoigne a dezvăluit că-n 2010, atunci când a vrut să-i ducă mâncare şi să-l ia la pescuit pe Raoul Moat, tocmai se drogase cu 14 linii de cocaină.

Moat şi-a împuşcat fosta iubită şi pe partenerul acesteia, plus un poliţist care venise la faţa locului, după care a început o cursă nebună cu forţele de ordine. Urmărirea era transmisă de posturile tv din Anglia, iar Gascoigne, care a a văzut scenele s-a dus în zona unde Moat se răfuia cu poliţiştii.

Fostul star al fotbalului era îmbrăcat în ţinută de casă, avea o caserolă de mâncare şi o undiţă, planul fiind să-l ia pe criminal la pescuit. Normal, a fost oprit să ajungă în zonă de către autorităţi, iar acum după cinci ani de la eveniment a povestit adevărul. “După multe linii de cocaină, vreo 14, şi multe pahare de tărie, am început să cred că Moat e un bun prieten, că am fost colegi de şcoală, şi  că trebuie să-l salvez. Era într-o zonă pe care o cunoşteam, undeva unde mergeam la pescuit, şi am zis că dacă tot ajung acolo să şi pescuim”, a spus el. Apoi, a continuat: “M-am suit într-un taxi, deja credeam că Moat e fratele meu…taximetristul m-a intrebat unde merg, i-am zis că la pescuit, dar când s-a prins despre ce e vorba mi-a explicat că e un criminal acolo. Oricum, nu am putut să ajung la el, era plin de poliţişti, şi în cele din urmă am ajuns acasă. A doua zi când am deschis telefonul mi-am dat seama că s-a întâmpalt ceva după numărul de apeluri şi mesaje şi când am deschis televizorul, am văzut… Gascoigne a fost la locul crimei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net