Patronul lui FC Botoșani acuză faptul că jucătorii săi au fost dați afară din hotel!

Ultima actualizare:

    FC Botoșani urma să joace în această seară (vineri, 12 iunie), la Craiova, cu CS UniversitateaFoto: sportpictures.eu
FC Botoșani urma să joace în această seară (vineri, 12 iunie), la Craiova, cu CS UniversitateaFoto: sportpictures.eu

Finanţator al echipe de fotbal din Botoşani, Valeriu Iftime a declarat, astăzi (vineri, 12 iunie), la Digi Sport, că jucătorii formaţiei sale au fost daţi afară din hotelul în care erau cazați la Craiova “ca nişte borfaşi”. Acesta afirmă că nu a discutat cu ei nimeni de la Direcţia de Sănătate Publică pentru a le da explicaţii.

În intervenția avută, Iftime a precizat: “Aseară, la 10 şi jumătate, i-au dat afară din hotel ca pe nişte borfaşi. Și i-au trimis cu antemergător, la Botoşani, toată noaptea, în condițiile în care fotbaliştii nu au avut niciun contact cu doctorul. N-a venit nimeni de la DSP să-i vadă. Sunt 38 de copii testaţi de patru ori în trei săptămâni. I-am ţinut într-o bulă. Este incredibil! Sunt consternat. Aşa i-au trimis acasă. Acum sunt la Botoşani şi o să vină cineva de la DSP ca să discute cu ei. Doctorul a fost în izolare. El n-a plecat la serviciu având probleme cu tensiunea şi cu diabet. Contacţii lui direcţi sunt doi copii, dar nu lotul. Doctorul a venit separat la Bucureşti. De obicei, delegatul vine cu maşina lui. Are o vârstă. A luat o maşină cu el. Nu a avut niciun contact direct cu jucătorii. A avut contact cu ăia doi din maşină. Maseurul a făcut masaj, e adevărat, dar aceea nu este contact direct. În plus, este un protocol când se face masaj: cu mănuşi… Nu i-au lăsat până dimineaţa acolo. Au avut girofar până la Bucureşti. Protocolul arată că echipa trebuie să stea şase zile într-un fel de izolare. Opinia mea este că doctorul ăsta nu este pozitiv”, a spus Iftime, care s-a declarat deranjat de în care a fost tratată echipa. “Cei de la DSP au dat două telefoane, după care a vorbit prefectul cu şeful delegaţiei mele. I-au trimis girofarurile şi i-au dat afară din hotel. Copiii ăştia au ajuns la 6 dimineaţa la Botoşani. Este incredibil. Sunt foarte supărat”.

FC Botoșani are și un junior infectat cu COVID-19!

Pe lângă medicul echipei de fotbal din Botoșani, și un jucător de 17 ani din cadrul clubului moldav a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta n-a făcut, însă, deplasarea la Craiova, pentru meciul ce urma a se desfășura în această seară.Finanțator al echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime a menționat la Digi Sport: “Este adevărat, am vrut să mai aducem încă patru copii. Acest copil a fost adus în cantonament. Mai întâi trebuie să fac testul. A făcut testul. I-a spus că e pozitiv, nu a mai venit la noi. Nu a avut contact cu echipa. Are 17 ani copilul ăsta”.În locul meciului cu FC Botoşani, Universitatea Craiova va susține în această seară, la ora 20.00, o partidă de verificare cu Chindia Târgoviște. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net