Patronul lui Cosmin Contra, putred de bogat şi beţiv

Ultima actualizare:
Contra a fost aşteptat de fani la aeroport
Contra a fost aşteptat de fani la aeroport

În aceste zile, Cosmin Contra se acomodează cu noul său loc de muncă, la echipa chineză Guangzhou R&F. După ce a luat un prim contact cu stadionul şi cu sediul clubului, „Guriţă” va trece cu siguranţă şi prin biroul lui Zhang Li.

Este vorba despre patronul celor de la R&F, cel de la care îşi va primi salariul de două milioane de euro pe an. Fost politician, Zhang s-a reprofilat pe afaceri imobiliare şi pe minerit (extracţia de cărbune), averea sa fiind estimată în prezent de cei de la Forbes la aproximativ două miliarde de euro.

Cu activele deţinute, Zhang Li e în primii 100 cei mai bogaţi chinezi şi în preajma locului 900 în topul celor mai avuţi oameni din lume. În vârstă de 62 de ani, patronul lui Contra s-a gândit să investească în fotbal în 2011, când a înfiinţat echipa R&F pe osatura unui club mai vechi, iniţialele provenind de la cuvintele englezeşti „Rich” (bogat) şi „Force” (forţă). 

Pe lângă faptul că e putred de bogat, Zhang Li mai are o „calitate”. În 2012, la primul derby cu cealaltă echipă din Guangzhou, Evergrande, proaspătul şef al lui Contra a participat la un dineu împreună cu omologul său de la formaţia rivală. Ei bine, s-a spus atunci că cei doi afacerişti au băut atât de mult timp de câteva ore încât n-au mai reuşit să se ridice în picioare pentru a se putea deplasa la stadion.

Revenind la Contra, fostul antrenor de la Getafe a avut parte de o primire grandioasă la Guangzhou. Mai exact, la sosirea pe aeroport, „Guriţă” a fost întâmpinat de peste 1.000 de fani gălăgioşi, mulţi dintre ei ţinând neapărat să-l îmbrăţişeze pe Cosmin.


    Contra a fost aşteptat de fani la aeroport
Contra a fost aşteptat de fani la aeroport
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net