Patrick Petre, între fotbal şi teatru

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Florentin Petre şi soţia sa, Cătălina, au divorţat la începutul anului 2008, după ce aceasta a aflat de legătura pe care fostul fotbalist o avea cu o fostă Miss Playboy din Bulgaria.

De la separarea lor au trecut aproape patru ani, iar cei doi se ocupă împreună de copii, Patrick (14 ani) şi Denis (8 ani). Aceştia locuiesc însă cu mama lor, fosta soţie a Piticului fiind o persoană discretă, extrem de zgârcită în apariţiile publice. Cătălina este cea care are grijă de copii, îndreptându-i şi către altceva, în afara fotbalului.

Zilele trecute, spre exemplu, fosta doamnă Petre şi-a luat băiatul cel mare şi a mers cu el în Centrul Vechi, la restaurantul „Red Angus Steakhouse", unde s-a ţinut o piesă de teatru. Cei doi au mâncat şi au urmărit comedia „Zilele Didinei", puştiul lui Petre fiind vizibil încântat de prestaţia actorilor.

El şi-a adus aminte de experienţa pe care a avut-o acum trei ani, când a debutat pe marile ecrane în filmul „Schimb valutar". Patrick a jucat alături de Cosmin Seleşi şi Aliona Munteanu, având rolul unui copil provenit dintr-o familie săracă şi frământată de probleme.

Dacă mama Cătălina îl îndreaptă pe Patrick către arte, tatăl Florentin are grijă de cariera lui fotbalistică. Băiatul e la o grupă de copii a clubului Dinamo şi e socotit un jucător foarte talentat.

«Piticul» se însoară la vară

Dacă fosta nevastă a lui Florentin Petre îşi ţine ascunsă viaţa personală, dinamovistul nu mai face demult nici un secret din relaţia pe care o are cu Margarita. El chiar intenţionează să se însoare cu aceasta vara viitoare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net