Partener puternic pentru Petrolul în drumul spre Liga I

Ultima actualizare:

    Președintele Marius Stan (stânga) vrea s-o ducă pe Petrolul în prima ligă
Președintele Marius Stan (stânga) vrea s-o ducă pe Petrolul în prima ligă

Lupta pentru promovare în primul eșalon se duce pe teren, dar sezonul actual din Liga a 2-a se anunță infernal pentru candidate.

Concurența e mare și diferența va fi făcută de valoarea loturilor, dar și de stabilitatea financiară. Iar aceasta este dată de partenerii și sponsorii pe care fiecare club reușește să-i atragă alături. Iar Petrolul Ploiești pare pe drumul cel bun și din acest punt de vedere.

Parteneriatul dintre prahoveni și Alexandrion Group a intrat în cel de-al șaselea an, continuând, astfel, și pe parcursul sezonului 2019-2020. Anunțul a fost făcut, astăzi, într-o conferință de presă la care au participat domnii Marius Stan (președinte FC Petrolul Ploiești) și Valentin Popescu (Director de Marketing Sportiv și Comunicare al Alexandrion Group).

”După cum probabil se știe, este cel de-al șaselea an în care Alexandrion Group continuă parteneriatul cu FC Petrolul Ploiești. Pentru noi este o mare plăcere să revenim aici de fiecare dată, pentru că aici este și casa noastră, una dintre cele mai mari fabrici ale grupului aflându-se la Ploiești. Pot să spun, astfel, că Petrolul este și bucuria angajaților noștri!”, a afirmat Valentin Popescu.

”Facem parte din ceea ce înseamnă prietenii clubului Petrolul și mă bucur să văd că aici s-a creat o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun și cu un conducător care a câștigat campionatul și a ajuns în cea mai importantă competiție a cluburilor, Champions League. Credem că proiectul de anul acesta sună bine, aveți toate motivele să reușiți și ne dorim ca Petrolul să ajungă acolo unde îi este locul și unde merită acest oraș, în Liga I și în Cupele Europene.  Este un contract mărit cu 50% față de cel precedent, un contract la nivelul Ligii a 2-a, iar atunci când FC Petrolul va ajunge la Liga 1 diferențele vor fi, cu siguranță, exponențiale”, a adăugat Valentin Popescu.

„Nu pot decât să-i mulțumesc domnului Popescu și să îi garantez că, așa cum spune și sloganul companiei Alexandrion, a venit lângă o echipă care, în prima fază, va fi campioana Ligii a 2-a, iar după aceea avem voie să visăm că vom ajunge să atingem performanțele din trecutul glorios al acestui club. În același timp, vreau să spun și că, față de parteneriatul de anul trecut, contractul actual a suportat îmbunătățiri și avem, deja, pornite discuțiile pentru ceea ce înseamnă colaborarea pentru Liga 1. Le mulțumim, astfel, pentru faptul că sunt, în continuare, alături de FC Petrolul Ploiești”, a spus, la rândul său, Marius Stan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net