Papp se mută la Verona!

Ultima actualizare:

    Papp ar putea fi   însoţit la Chievo şi  de Lobonţ, pe adresa  căruia a sosit o  ofertă din partea  conducătorilor  clubului veronez
Papp ar putea fi însoţit la Chievo şi de Lobonţ, pe adresa căruia a sosit o ofertă din partea conducătorilor clubului veronez

Paul Papp lasă România pentru Italia. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a semnat ieri un contract pe trei sezoane cu Chievo, echipă din Serie A, şi se va muta la Verona alături de Mihaela, fata cu care este împreună din liceu.

Perioada de transferuri este în toi, iar vasluienii lui Porumboiu au reuşit să dea o lovitură de imagine, transferându-l pe internaţionalul Paul Papp în Serie A.

Fundaşul echipei naţionale şi-a pus semnătura pe o înţelegere valabilă trei ani cu cei de la Chievo şi este cu bagajele gata pentru o experienţă în „Cizmă".

Paul nu va pleca singur în Italia, ci o va avea alături de Mihaela, iubita lui din liceu. Spre deosebire de mulţi tineri fotbalişti, Paul este un tip extrem de liniştit şi statornic atunci când vine vorba de femeile din viaţa lui. Nu schimbă iubitele ca pe şosete şi nu face nimic fără să se consulte cu fata pe care o iubeşte.

Paul şi Mihaela au trecut şi peste dificultăţile inerente unei relaţii la distanţă, el locuind la Vaslui, ea la Cluj. Acum, odată cu transferul în Italia astfel de probleme nu vor mai fi, având în vedere că prietena se va muta cu apărătorul originar din Dej, la Verona.

Şi-au făcut planuri de căsătorie

Intenţiile lui Paul în ceea ce o priveşte pe Mihaela sunt cât se poate de serioase. Cei doi nu s-au despărţit deloc din liceu, de când s-au „cuplat" şi chiar s-au logodit anul trecut. Intenţionează să facă şi nunta, însă aşteaptă să aibă timp suficient pentru a organiza un asemenea eveniment.

Până la nuntă, tinerii îşi fac planuri pentru o scurtă vacanţă. Vara trecută s-au relaxat la mii de kilometrii depărtare, în Republica Dominicană, dar acum îşi doresc o destinaţie mai aproape de ţară.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net