Papp a plecat de la Steaua în liga a doua elveţiană

Paul Papp.jpg

Paul Papp
Paul Papp

Paul Papp a semnat pe trei sezoane cu FC Will, echipă din a doua ligă elveţiană, el despărţindu-se de stelişti în termeni duri. A renunţat la trei salarii pentru a ajunge la echipa din "Ţara Cantoanelor" din postură de liber de contract.

"Este mult mai bine decât la Steaua din punct de vedere financiar. Patronul este un milionar turc, fost preşedinte la Fenerbahce. Vrea să ducă echipa în Europa.
După meciul de la Partizan mi s-a pus o etichetă care cred eu că nu e adevărată. Apoi, la prima greşeală, am fost scos din echipă şi nu mi s-a dat nicio şansă. Am pierdut şi echipa naţională. Am renunţat la trei salarii pentru a pleca de la Steaua, mai aveam contract patru ani. Multe cunoştinţe m-au întrebat de ce nu rămân ca să iau banii, dar nu e stilul meu să stau atârnat pentru a lua bani. Cel mai urât moment trăit la Steaua a fost cu siguranţă meciul cu Partizan.
O să mă uit la televizor la EURO. Nu mă putea chema domnul Iordănescu la naţională, e normal, nu am jucat la Steaua. Nu a depins doar de el, a depins şi de mine... mă rog, nu a depins în totalitate de mine, dar asta e altă poveste. Sunt optimist, cred în şansele noastre la EURO. Să stăm bine în apărare şi să înscriem pe contraatac. Sper să ieşim din grupă", a spus Paul Papp pentru ProSport.

Papp câştiga 20.000 de euro lunar la Steaua şi i s-a propus înjumătăţirea salariului pentru a mai continua în Ghencea. A refuzat şi pentru a putea pleca acum a fost nevoit să renunţe la leafa pe trei luni, 60.000 de euro.

Loading...

Citește și

  • Paul Papp trece prin cea mai proastă perioadă de când joacă fotbal. După ce că forma lui sportivă nu era una bună, fundaşul s-a accidentat din nou la faţă.

  • Apărătorul de 25 de ani i-a executat pe britanici, la debutul în noul mandat al lui Iordănescu pe banca „tricolorilor” şi a făcut fericit un întreg popor. Dar, până să devină eroul unei naţiuni, Paul Papp s-a lovit de greutăţii: s-a zbătut prin ligile inferioare, a fost la un pas să se lase de fotbal şi a fost nevoit să fie sprijinul financiar al familiei sale numeroase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1