Pantilimon va juca trei ani la Watford

Ultima actualizare:

     Pantilimon joacă în  Anglia din 2011
Pantilimon joacă în Anglia din 2011

Costel Pantilimon a trecut în cel mai scurt timp posibil de la extaz la agonie. Scos din poartă şi trimis în tribună după un an ca titular la Sunderland, el a semnat cu o altă echipă engleză: Watford.

În vârstă de 28 de ani, Costel Pantilimon a semnat un contract pe trei sezoane şi jumătate cu Watford. Gruparea din Hertfordshire are un portar titular în buza retragerii, Heurelio Gomez, 34 de ani, iar rezerva, fostul stelist Giedrius Arlauskis, nu s-a impus încă. Găsirea unei echipe, în condiţiile în care românul nu mai prindea nici banca de rezerve din cauza antrenorului, era vitală pentru gigantul nostru în încercarea de a prinde lotul pentru Euro 2016. După disputarea a 22 de etape din Premier League, Watford se află pe locul 12 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Sunderland este pe 19, cu 18 puncte.

Pantilimon juca la Sunderland din vara anului 2014, el evoluând în 49 de meciuri. Portarul român a fost titular în prima parte a campionatului, dar ajunsese a treia variantă la Sunderland după englezul Jordan Pickford şi italianul Vito Mannone. Românul a mai evoluat în carieră la Politehnica Timişoara şi Manchester City, grupare de care s-a despărţit în vara anului 2014, după două titluri de campion. El semnase apoi o înţelegere pe 4 ani cu Sunderland, care, iată, s-a rupt ieri.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net