Pantilimon, la un pas să-şi omoare adversarul

Ultima actualizare:

    Intervenţia  regulamentară a lui  Pantilimon l-a trimis  în spital pe Varnet
Intervenţia regulamentară a lui Pantilimon l-a trimis în spital pe Varnet

Costel Pantilimon a devenit şi la Watford jucător doar de Cupe, aşa cum era la Manchester City, iar sâmbătă a bifat un astfel de meci. Partida câştigată cu 2-0 de ai lui putea să se încheie însă tragic.

Internaţionalul român înalt de 2,02 metri este un colos în Anglia, toată lumea ferindu-se de contacte fizice directe cu „Gulliver”. Luke Varney, atacantul în vârstă de 34 de ani al lui Burton Albion, a ignorat însă acest aspect, în disperarea de a o egala pe Watford în meciul din primul tur al FA Cup. În minutul 70 al jocului de pe Vicarage Road, acesta a urmărit neatent un balon centrat înalt, iar din păcate pentru el, Pantilimon a făcut la fel. Românul nu şi-a menajat adversarul şi a ieşit cu genunchiul sus, aşa cum fac portarii pentru a se proteja. 

Impactul a fost devastator pentru Varney, care a primit lovitura nepregătit, direct în abdomen. Atacantul lui Burton s-a prăbuşit apoi fără suflare pe gazon şi Pantilimon a sesizat imediat gravitatea situaţiei. A făcut gesturi disperate echipelor medicale, care au intrat pe gazon inclusiv cu tubul de oxigen pregătit. Aveau nevoie pentru că Varney nu putea respira. După ce a fost stabilizat, jucătorul oaspeţilor a fost transportat de urgenţă la spital şi e suspect de multiple coaste rupte. „Pantilimon n-are nici o vină, amândoi urmăreau balonul, nimeni n-a încercat să-și accidenteze rivalul. Pur și simplu, s-a întâmplat”, a declarat Nigel Clough, managerul lui Burton și fiul celebrului Brian Clough. Pantilimon a jucat 3 meciuri în acest sezon la Watford.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net