Pacientul Ilie, traumatizat de dentistul Boloni

cliima20100811_0149_1.jpg

Ilie Dumitrescu şi-a adus aminte cu groază de momentul când şi-a lăsat durerea de măsea pe mâna fostului selecţioner al României
Foto Click!

Era literă de lege ca sportivii consacraţi în era comunismului să aibă şi o mseserie învăţată. Lucescu şi-a luat diploma de economist de la ASE, Dinu şi-a câştigat porecla de „Procuror” absolvind Dreptul, iar Boloni s-a făcut medic stomatolog. Nu avem referinţe despre cât de buni au fost primii doi, dar cu siguranţă tehnicianul lui Antwerp e un dentis oribil!

Şi nu o spunem noi, ci Ilie Dumitrescu, cel care l-a prins o scurtă perioadă la Steaua. În Ghencea, unde Boloni îşi deschisese cu ajutorul Armatei şi un cabinet, a avut ocazia să trateze, cu rezultate îndoielnice, câţiva colegi de echipă. Bine, respectivii au fost mai mult cobai pentru fostul internaţional, care nu a avut timp să-şi formeze mâna şi a provocat dureri insuportabile pacienţilor care au avut curajul să deschidă gura în faţa sa. Fostul atacant e primul care vorbeşte deschis despre acea traumă, deşi se pare că „victimă-pacient” i-a mai fost lui Boloni şi Marius Lăcătuş. „Pe Loți îl prefer antrenor, pe bune. Am fost traumatizat! Eram puşti, aveam 17-18 ani şi m-a luat Iordănescu în cantonament la echipa mare. Boloni avea un cabinet la stadion. Și Lăcătuș i-a fost pacient. Făcea experiențe cu oamenii vii. La un moment dat, am avut şi eu o problemă şi m-am dus la el. Am intrat, m-a pus pe scaun, aveam respectul ăla ca jucător. Mi-a spus că trebuie să scoată măseaua. Cred că era expirată anestezia. La mine nu a funcționat. Am plâns trei zile. Vai de capul meu! Nu avea o mână foarte uşoară, deşi avea o gleznă fină. Nu mai vreau să-l văd în halatul ăla”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

boloni.jpg

Fostul atacant e primul care vorbeşte deschis despre acea traumă, deşi se pare că „victimă-pacient” i-a mai fost lui Boloni şi Marius Lăcătuş
Foto Click!
Loading...

Citește și

  • Mircea Rednic

    Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic şi la care evoluează Dorin Rotariu, a ratat calificarea în sferturile Cupei Belgiei. Echipa "Puriului" a fost învinsă de Charleroi, scor 1-0, în optimile competiţiei.

  • Florin Andone a ajuns repede de extaz la agonie pe El Riazor! Din titular incontestabil şi jucător de peste 10 milioane de euro, românul s-a transformat în rezervă constantă şi i s-a căutat nod în papură pentru a-l prefera pe Lucas Perez în detrimentul lui. Iar frustrarea l-a adus în situaţia să cedeze nervos şi s-o păţească şi mai rău.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1