Păcăliţi de dinamovişti, steliştii nu mai fac niciodată coregrafii

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

După ce dinamoviştii au făcut farsa secolului, afişând o coregrafie impresionantă la meciul Stelei cu Manchester City, directorul sportiv al roş-albaştriilor Meme Stoica a anunţat că fanii echipei sale nu vor mai organiza vreun spectacol în tribune.

"Niciodată cât timp Steaua va organiza un meci în campionat sau în Europa nu se va mai face coregrafie! Dacă noi aveam peluzele, nu se mai întâmpla niciodată aşa ceva", a spus Meme Stoica la Sport.ro.

Apoi, a continuat: "A fost infracţiune. Oamenilor cărora li s-a făcut instructajul au fost înşelaţi. N-am foarte multe date, am aflat că au venit nişte băieţi care au spus că au făcut nişte coregrafii prin Germania, cu firmă, cu cărţi de vizită, cu tot. N-aveam drone, elicoptere… Pentru mine ăsta e un gest infantil. Bun, am făcut o glumă. Doar Dinamo ce? Dacă aşa îşi promovează derby-ul… e şi clubul implicat în asta, în farsa asta? Întreb, nu ştiu. N-am nicio informaţie, dar mă întorc în istorie. Clubul a adus mingii pline cu torţe şi le-au dat în peluză! Cât timp suporterii dinamovişti sărbătoresc incendierea, o să sărbătorească şi coregrafia asta. E greu să trăieşti cu complexul că-n România, Champions League a fost inventată pentru Steaua şi CFR".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net