Ovidiu Hoban: ”Fac totul pentru grupele Ligii Campionilor!”

Ultima actualizare:

    Ovidiu Hoban
Ovidiu Hoban

Pentru a continua visul în cea mai tare competiție intercluburi de pe continent, ardelenii de la CFR Cluj trebuie să întoarcă rezultatul din turul de la Astana, 0-1.

Meci de totul sau nimic pentru campioana României miercuri seară, în Gruia, de la ora 21.00. Fotbaliștii lui Dan Petrescu au misiunea de a întoarce rezultatul din partida tur de la Astana, acolo unde echipa internaționalului Dorin Rotariu s-a impus la limită, 1-0. Campionii țării nu concep pași greșiți pe teren propriu și anunță că sunt gata de orice pentru a continua aventura europeană.

Ovidiu Hoban, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai campioanei CFR Cluj, este gata de luptă contra formației din Kazakhstan: ”Vrem în grupele Ligii Campionilor, eu am jucat în play-offul acestei competiții și îmi pare tare rău că nu am mers mai departe. Poate anul acesta, cu ceva noroc, voi fi în grupe. Mi-aș dori enorm să ajung în grupele Ligii. Noi ne propunem lucruri mărețe, așa că ne dorim să ajungem în grupele competițiilor europene, dar și să câștigăm titlul în Liga 1. Nu aș da campionatul pe grupele competițiilor eueropene”, a declarat Ovidiu Hoban, mijlocașul celor de la CFR Cluj.

Cheamă fanii la stadion

Clujenii au mare nevoie de susținerea suporterilor la partida de mâine seară. Conștienți că împreună cu fanii forța lor crește simțitor, fotbaliștii ceferiști îi cheamă pe microbiști alături de ei la stadion la confruntarea cu Astana. ”Fotbalul se joacă pentru suporteri și ei pot fi al doisprezecelea nostru jucător Evoluăm pentru ei, avem nvoie de ei și îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion să ne susțină”, a declarat Ovidiu Hoban.

Biletele s-au pus în vânzare

Partida care îi poate duce pe clujeni cu un pas mai aproape de grupele Ligii Campionilor se joacă miercuri seara în Gruia, de la ora 21.00. Ardelenii au pus în vânzare tichetele pentru confruntarea cu Astana la casele de bilete ale Stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, dar și la Sala Polivalentă din Cluj.  

Prețul biletelor:

PELUZA 1 – SECTOR 25 – DESTINAT GALERIEI CFR Cluj – 10 LEI

TRIBUNA 2 – 20 LEI

TRIBUNA 1 – 20 LEI

VIP B – 60 LEI

VIP A – 80 LEI

Oficialii campioanei le oferă fanilor și facilități care de care mai interesante. Astfel, elevii beneficiază de intrare gratuită pe baza carnetului de elev la tribuna a doua, copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte, iar abonații echipei pentru sezonul 2019/2020 au acces gratuit la această partidă, pe baza cardului de abonat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net