Oţelari la 16 grade!

Citeste tot despre: 

Dacă ne gândim la gerul siberian care a cuprins în aceste zile România, atunci cu siguranţă că elevii lui Dorinel Munteanu se află în Paradis.

Campionii României sunt cantonaţi în hotelul "Palm Beach" din Larnaca, un stabiliment de patru stele în care obişnuia să se cazeze şi Steaua, pe vremea când echipa roş-albastră era pregătită de Cosmin Olăroiu.

Aici o cameră dublă costă 70 euro, preţul întregului cantonament fiind sensibil mai mare decât plătesc celelalte formaţii româneşti care se află acum în Antalya.

Deşi în Cipru plouă destul de des în această perioadă, pe Insula Afroditei nu sunt niciodată mai puţin de 16 °C, în condiţiile în care la Galaţi se înregistrau ieri - 11 °C.

"Ne simţim foarte bine în Cipru. Mi se pare o idee foarte bună că avem trei cantonamente în această iarnă, mai ales că s-a scurtat astfel perioada petrecută la munte. Sper să ne revenim uşor-uşor, până la începerea campionatului, la forma din sezonul trecut", a declarat mijlocaşul Laurenţiu Iorga, completat şi de portarul Branko Grahovac: "Şi în Serbia, şi în România este foarte frig. Aici, în Larnaca, este excelent. Nu ştiu, dar cred că atunci când vom ajunge la Galaţi temperatura va creşte mult. Special pentru noi!".

Benga şi Frunză au făcut baie


Epuizaţi după un antrenament „nemţesc" marca Dorinel Munteanu, Sorin Frunză şi Alex Benga au încercat şi apa Mării Mediterane, care era totuşi destul de rece. Tentativa de baie le-a fost oprită de câţiva stropi de ploaie, aşa că fotbaliştii s-au retras liniştiţi către camerele de hotel.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1