Osama Vinladen și Marx Lenin sunt fotbaliști profesoniști

osama_vinladen_si_marx_lenin.jpg

Osama Vinladen și Marx Lenin sunt gata de noi aventuri fotbalistice
Osama Vinladen și Marx Lenin sunt gata de noi aventuri fotbalistice
FOTO: Twitter

Ultimele zile au adus în prim plan transferurile unor jucători necunoscuți, dar cu nume mai puțin obișnuite. Este vorba de Marx Lenin și de Osama Vinladen.

Pe numele său complet Marx Lenin dos Santos Gonçalves, fotbalistul de 20 de ani a fost transferat de la Flamengo de echipa rusă de liga secundă Lada Akron Togliatti, prezentarea lui pe rețelele sociale stârnind un mare număr de comentarii. Lucru firesc, având în vedere că Marx a publicat, alături de Engels, Manifestul Partidului Comunist, în vreme de Vladimir Lenin s-a numărat printre cei care au instaurat comunismului în fosta Uniune Sovietică. Astfel, Lada Togliatti a devenit brusc cunoscută și în lumea microbiștilor, după ce în ultimele decenii singura formație cunoscută cu acest nume era cea feminină de handbal, multiplă câștigătoare ale Ligii Campionilor.

Al doilea transfer ”cu nume” este cel al unui alt sud-american, peruanul Osama Vinladen. Internațional de tineret, acesta va juca la divizionara secundă Union Comercio, iar numele lui este asemănător teroristului Osama Bin Laden. Mai ales că în spaniolă ”V” de la începutul majorității cuvintelor de citește ”B”. Evident, și acest transfer a fost însoțit de o groază de comentarii pe rețelele de socializare.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1