Operaţia lui Neymar a decurs bine. Starul PSG, trei luni departe de teren

default.jpg

foto
Neymar a suferit o accidentare destul de gravă
Foto: Twitter

Veşti bune despre starea de sănătate a lui Neymar. Operaţia de la piciorul drept a starului echipei Paris Saint-Germain, Neymar, "a decurs bine", a anunţat Federaţia braziliană de fotbal (CBF) după intervenţia chirurgicală efectuată sâmbătă la Belo Horizonte.

Operaţia căruia a fost supus unul dintre cei mai iubiţi jucători de fotbal a decurs bine. Totuşi, Neymar va avea nevoie de o pauză destul de lungă pentru a se recupera complet.

 "Operaţia s-a terminat, Neymar este deja în cameră. Totul s-a petrecut bine", a precizat un ataşat de presă al CBF la ieşirea din spital, adăugând că un comunicat comun al clubului parizian şi al federaţiei braziliene va fi dat publicităţii. Recuperarea lui Neymar va fi una destul de lungă, căci acesta va sta departe de terenul de fotbal pentru mai bine de două luni şi jumătate, potrivit medicului Rodrigo Lasmar, relatează leparisien.fr. Brazilianul va rata returul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, care va avea loc al 6 martie. 

neymar_scaun_cu_rotile.jpg

Foto
Neymar va avea nevoie de aproape trei luni de recuperare
Foto:AFP

Atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost operat într-un spital din Belo Horizonte, pentru o fisură osoasă la piciorul drept, suferită în cursul jocului câştigat de PSG cu 3-0 în faţa formaţiei Olympique Marseille, duminica trecută, pe Parc des Princes, cu aproape 100 de zile înaintea Cupei Mondiale din Rusia. 

Loading...

Citește și