Oltenii speră că «Diavolul» nu este atât de roşu

Ultima actualizare:

    Donna Rumma e cel  mai valoros fotbalist  din lotul Milanului
Donna Rumma e cel mai valoros fotbalist din lotul Milanului

Craiova a căzut cu AC Milan la revenirea în Europa, dar se bucură pentru onoare! Şi Dinamo s-a fript la tragerea la sorţi, unde a dat peste Bilbao.

Craiova şi Dinamo vor întâlni două echipe din elita fotbalului continental, care, cel puţin teoretic, nu lasă loc de speranţe. Ucrainenii de la Oleksandria, cu care ar putea juca Astra, sunt însă mai „pământeni”!   De departe ştirea zilei de ieri în fotbalul românesc este că AC Milan vine la Severin! Imediat după tragerea la sorţi de la Nyon oltenii nu puteau regreta decât un singur lucru, acela că nu e gata noua bijuterie de stadion şi vor trebui să primească acest oaspete de seamă în exil. De calificare, doar copiii şi nebunii pot vorbi! „Diavolul milanez” a intrat într-un alert proces de transformare după vânzarea către investitorii din China, care au început cu transferuri de marcă! Lui Vincenzo Montella i-au fost aduşi doar până la această oră jucători în valoare de 130 de milioane de euro, cei mai mulţi cheltuindu-se pe Andre Silva, de la Porto, 38, Andrea Conti, de la Atalanta, 25, Hakan Calhanoglu, de la Leverkusen, 22, şi câte 18 pe Mateo Musacchio, de la Villareal, şi Ricardo Rodríguez, de la Wolfsburg. „Am mai văzut filme cu David şi Goliat în care a câştigat piticul. Ne întoarcem în Europa după 17 ani şi n-am vrut un adversar din Malta. Curaj şi la luptă!”, a declarat Marcel Popescu, preşedintele Craiovei.

simeon stalpnicul png

În schimb, dinamoviştii sunt mai puţin optimişti după ce au aflat că trebuie să meargă în Ţara Bascilor pentru turul 3 preliminar al Ligii Europa. Cosmin Contra, antrenorul „câinilor” recunoaşte că spera la alt adversar în această fază! „Este un adversar pe care cu siguranţă nu-l doream. N-am avut noroc! Totuşi, anul trecut au fost învinşi când nu se aşteptau în cupele europene, de nişte ciprioţi, şi vom avea şansa noastră. Preparatorul meu fizic a lucrat şase ani acolo şi îi cunoaşte bine”, a spus „Guriţă” despre duelul cu locul 7 din Primera Division anul trecut. Spaniolii tocmaişi-au pierdut însă antrenorul, Ernesto Valverde plecând la Barcelona. Astra Giurgiu a avut mai multă şansă, urmând să joace împotriva debutantei din Ucraina, Oleksandrya, dacă va trece de Zira Baku.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net