Oltenii şi-au luat scaunele acasă la despărţirea de vechiul stadion

Ultima actualizare:

    „Ion Oblemeneco”, stadionul pe care s-a jucat anul trecut meciul din Cupă, va fi demolat pentru a lăsa locul altuia nouFoto: Mediafax
„Ion Oblemeneco”, stadionul pe care s-a jucat anul trecut meciul din Cupă, va fi demolat pentru a lăsa locul altuia nouFoto: Mediafax

Scaunele au fost cele mai căutate suveniruri la despărţirea de bătrânul stadion „Ion Oblemenco”, unde echipa de fotbal a Craiovei a scris istorie în fotbalul românesc.

A fost un spectacol grandios joi seară pe „Centralul” din Craiova, peste 20.000 de spectatori fiind prezenţi la întâlnirea cu Steaua din Cupa României, ultima partidă oficială jucată pe arena din Bănie înainte ca aceasta să fie demolată. Cu toate că focurile de artificii de la început au contrastat cu amărăciunea înfrângerii favoriţilor de la final, majoritatea fanilor olteni au plecat fericiţi acasă. Asta pentru că mulţi dintre ei au rămas cu o amintire de neuitat de pe stadionul unde s-a născut „Craiova Maxima”.


    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Cum spectatorilor le-a fost interzisă intrarea pe gazon, la mare căutare au fost scaunele albastre din tribune, smulse efectiv de pe locurile lor. Înflăcăraţii suporteri olteni n-au ţinut cont de faptul că oficialii lui CSU intenţionau să folosească o parte din aceste scaune la mobilarea viitoarei arene de 30.000 de locuri, lucrările fiind programate să înceapă în primăvară. Până când se va muta în „casă nouă”, formaţia din Craiova se va muta pe stadionul „Extensiv”.

Bălgrădean este "păcăliciul" Stelei

oblemenco jpeg

Meciul Craiova – Steaua (0-1) şi despărţirea de „Ion Oblemenco” au fost umbrite de scandalul iscat în urma penalty-ului acordat roş-albaştrilor de Alexandru Tudor şi transformat de Rusescu.

Oficialii gazdelor, în frunte cu antrenorul Cîrţu, au acuzat vehement decizia, susţinând faptul că Râpă s-a aruncat ca în bazin, căutând contactul cu portarul. Totuşi, reluările îl incriminează în primul rând pe ex-dinamovist, care n-ar fi trebuit la acea fază să caute o intervenţie decisivă. Bălgrădean nu e la primul meci de coşmar în faţa Stelei. Când apăra la Dinamo, „Pufi” a primit 10 goluri de la Steaua, din care 5 într-un singur meci, acel 2-5 din semifinalele Cupei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net