Oltenii se pregătesc pentru venirea «diavolilor»

milan19-severin1.jpg

craiova milan severin teren stadion
Şi iarba a fost proaspăt tunsă la Turnu-Severin
Foto: adevarul.ro

Agitaţie mare în oraşul de la Dunăre, dar mai ales pe arena din Drobeta Turnu-Severin care azi va găzdui cel mai important meci de la inaugurare, dintre CSU Craiova şi AC Milan, în turul III din preliminariile Europa League.

Pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu-Severin angajaţii făceau ieri ultimele retuşuri, se ştergeau geamurile şi praful, se realizau ultimele verificări la instalaţiile electrice şi de internet, anunţă adevărul.ro. La echipa lui Mangia, atmosfera era una extrem de optimistă.

milan19-stadion.jpg

craiova milan severin stadion
Pânzele de păianjen au fost luate de la tribuna oficială
Foto: adevarul.ro

”Nu ne gândim la un rezultat anume, dar vom intra în teren şi vom da maximum pentru un rezultat pozitiv. Am studiat jocul lui Milan, ştiu cum evoluează, am văzut şi anul trecut multe meciuri, dar azi echipa este diferită de cum a fost până acum. Milan revine în Europa şi cred că va alinia cei mai buni jucători”, a spus italianul de pe banca celor de la CSU Craiova. În rândul jucătorilor entuziasmul era şi mai mare.

”Sunt sigur că nu ne vom face de râs, aşa cum crede multă lume. Pentru unii e foarte uşor să spună că vom pierde, trebuie să intrăm cu devotament şi să credem în noi. Va fi o atmosferă frumoasă, sper ca lumea să fie alături de noi, să ne împingă de la spate, avem nevoie de ei. Am încredere în echipa mea că vom lăsa o impresie frumoasă la final. Dacă vom respecta ce ne-a transmis Mister, sigur le vom pune probleme”, a precizat şi mijlocaşul Alexandru Băluţă.

milan19-teren.jpg

craiova milan severin teren
Şi partea din spatele porţii a fost aranjată
Foto: adevarul.ro
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1