Oltenii sau ardelenii? Ce meciuri mai au de jucat Universitatea Craiova și CFR Cluj în Liga 1

Ultima actualizare:

    Ce meciuri mai au de jucat Universitatea Craiova și CFR Cluj în Liga 1
Ce meciuri mai au de jucat Universitatea Craiova și CFR Cluj în Liga 1

Universitatea Craiova a câștigat din nou în această etapă, scor 2-1 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, în timp ce CFR Cluj a făcut egal cu Astra Giurgiu, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0. În aceste condiții, oltenii au un avans de 1 punct și lupta pentru câștigarea titlului s-a încins considerabil.

Cum arată clasamentul în Play-Off cu 4 etape rămase de disputat: 1. Universitatea Craiova 38 puncte, 2. CFR Cluj 37 puncte, 3. Astra Giurgiu 29 puncte, 4. FCSB 28 puncte, 5. FC Botoșani 28 puncte, 6. Gaz Metan Mediaș 25 puncte

Programul meciurilor rămase de disputat în play-off

Etapa 7

 Universitatea Craiova - FCSB CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș FC Botoșani - Astra Giurgiu

Etapa 8

 FC Botoșani - Universitatea Craiova FCSB - CFR Cluj Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu

Etapa 9

 Astra Giurgiu - Universitatea Craiova CFR Cluj - FC Botoșani Gaz Metan Mediaș - FCSB

Etapa 10

 Universitatea Craiova - CFR Cluj FCSB - Astra Giurgiu FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș

Universitatea Craiova a urcat pe primul loc și are un punct avans față de CFR Cluj, însă situația în fruntea clasamentului s-ar putea schimba din nou după etapa a 7-a. Astfel, CFR Cluj va juca acasă cu Gaz Metan Mediaș, iar Craiova va primi vizita lui FCSB. Potrivit cotelor la pariuri fotbal online Liga 1 sunt șanse destul de mari ca CFR Cluj să redevină lider la finalul rundei viitoare. Astfel, CFR Cluj are cota 1.15 să învingă Gaz Metan Mediaș, în timp ce Universitatea Craiova are cota 2.45 să câștige duelul cu FCSB de pe Ion Oblemenco.

Meci cu titlul pe masă în ultima etapă?

În orice caz, situația la fruntea ierarhiei este destul de echilibrată și sunt șanse destul de mari ca meciul din ultima etapă, dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, să se dispute cu titlul pe masă.Cele două formații sunt în acest moment într-o formă diferită. De la reluarea meciurilor din Liga 1, Universitatea Craiova are 4 victorii din tot atâtea meciuri și venirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică pare să fie mutarea perfectă pentru olteni. De partea cealaltă, CFR Cluj are 2 victorii, o înfrângere cu Universitatea Craiova și o remiză de la reluarea meciurilor. Așadar, oltenii sunt pe val, dar antrenorul Cristiano Bergodi a ținut să tragă un semnal de alarmă, după victoria de la Mediaș, în încercarea de a-i ține pe jucători cu picioarele pe pământ."Chiar dacă n-am jucat așa bine în unele momente, am avut ocazii foarte bune. Și ei au lovit bara, dar zic eu că nu a fost un meci așa frumos. Important e că am câștigat. Koljic și Mihăilă au avut ocazii mari. Am ratat mult și asta mă cam îngrijorează. E greu când iei gol imediat. În general nu am făcut un meci frumos, dar e important că suntem la a patra victorie și avem un meci extrem de greu cu FCSB duminica viitoare. E un meci foarte greu cu FCSB. E echipă care joacă, are tehnică, joacă bine, iese la joc. Pentru noi poate fi bine, în general vorbind. Poate fi un meci foarte frumos, ca la CFR", a afirmat Bergodi la Digi Sport.De partea cealaltă, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a afirmat că ghinionul a tras în jos formația sa și a spus că își dorește ca echipele să aibă aceeași atitudine în fiecare meci.

"Ghinionul a fost principalul motiv pentru care am ajuns aici. Cu FCSB am avut noroc, acum s-a întors. ... Dacă vom câştiga toate meciurile, putem câştiga titlul... Depinde ce vom face în celelalte meciuri până la meciul de la Craiova. Mi-aşdori ca atunci când vine Craiova aici, Astra să joace cu acelaşi spirit şi să văd în teren pe Budescu, Alibec şi Fatai că nu i-am văzut la meciul tur. Erau dispăruţi, la meciul tur de la Craiova niciunul nu a jucat, sper la Giurgiu când vine Craiova, să fie cei 3, sper că cei de la Botoşani să joace meciul vieţii, Steaua la fel şi după cine merită să câştige, normal aşa ar fi", a comentat Dan Petrescu pentru Telekom Sport, la finalul egalului destul de surprinzător înregistrat duminică seara, peterenul Astrei Giurgiu.CFR Cluj este campioana ultimelor două ediții din Liga 1, în timp ce Universitatea Craiova a câștigat ultimul titlu tocmai în sezonul 1990/1991.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net