Oltenii, de 32 de ori mai ieftini decât Milan

Ultima actualizare:

    Portarul italienilor, Donnarumma, este mai bine cotat decât întreaga echipă a oltenilorFoto: Guliver / GettyImages
Portarul italienilor, Donnarumma, este mai bine cotat decât întreaga echipă a oltenilorFoto: Guliver / GettyImages

Programată joi, partida de la Severin se va juca cu casa închisă. Fanii doresc să vadă prestaţia elevilor lui Mangia, dar şi starurile “diavolilor”, multe depăşind individual valoarea întregii echipe din Bănie.

Prima manşă a “dublei” din turul trei preliminar al Ligii Europa are loc mâine, ora 21.00, în direct la Digi Sport 1, craiovenii având misiunea de a limita eşecul în faţa “gigantului” AC Milan. “Chiar şi fără achiziţiile verii, era foarte greu de eliminat, dar după ultimele transferuri e imposibil să o scoţi pe Milan”, a declarat Vătăjelu, fost om de bază în Bănie şi actual jucător al Spartei Praga. Iar spusele sale sunt întărite de antrenorul craiovenilor, Devis Mangia. “Era destinul meu să prind un adversar din Italia, dar am nimerit greşit anul în care să joc cu Milan”, a comentat tehnicianul.

Apoi, a glumit: “Dacă nu le trebuie acum Bonucci, să ni-l dea nouă împrumut. Îl luăm şi pe Biglia, dacă e gratis. Oricum, la Craiova se vorbeşte doar de Milan, de aia am şi pierdut puncte în campionat”. Şi, cei menţionaţi sunt printre cei mai buni şi mai scumpi din formaţia italiană. Leonardo Bonucci, abia sosit de la Juventus, e cotat la 45 de milioane de euro, iar Lucas Biglia, venit de la Lazio, e plasat la 20 de milioane de euro. 

Oricum, Montella are sub comandă 13 jucători care depăşesc fiecare valoarea de 11,25 milioane de euro, atât cât face toată trupa olteană, iar dacă Bonucci nu e pe lista UEFA pentru întâlnirea cu românii, în schimb vedete ca Donnarumma sau Andre Silva sau vor fi pe teren. Cert e că antrenorul rival are nenumărate soluţii, lotul său fiind de 353,20 de milioane de euro, adică de aproape 32 de ori mai scump ca al formaţiei din Bănie. 

Meciul va fi transmis de DigiSport

După îndelungi negocieri, DigiSport a achiziţionat drepturile de televizare a meciului dintre CSU Craiova şi AC Milan. Partida va avea loc de la ora 21.00. Tot joi, dar de la ora 20.30, va începe meciul Dinamo – Athletic Bilbao, acesta urmând să fie televizat pe TVR 1. Cea de-a treia partidă din Liga Europa programată joi, Astra – Olexandria, nu va fi transmisă la televizor, ea fiind programată de la ora 20.30.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net