Oltenii au miercuri finală la Giurgiu

Ultima actualizare:

    Cicâldău este cel mai bine cotat jucător de la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu
Cicâldău este cel mai bine cotat jucător de la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova încearcă să facă în această seară un nou pas mare spre titlul de campioană. Chiar dacă victoria cu Astra e obligatorie pentru a păstra șanse mari la titlu, antrenorul Bergodi vrea să ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi.

”Avem un meci foarte, foarte important, dar nu decisiv, decisiv va fi meciul cu CFR. Băieţii sunt bine. Din păcate ne-am oprit cu antrenamentele două-trei zile, dar consider că a fost şi bine, mai ales că am jucat mult în această perioadă. Şi o pauză a fost bună. Când am reînceput antrenamentele a fost foarte bine. Sunt concentraţi, motivaţi şi ei ştiu că încercăm să menţinem viu visul de a ajunge campioni. Acum trebuie să ne gândim doar la meciul cu Astra, o echipă foarte bună", a declarat Bergodi înaintea partidei de diseară, de la ora 21.30. Cert e că acum presiunea este imensă pe umerii elevilor italianului. Mai sunt practic 180 de minute până la cucerirea primului titlu după 29 de ani, iar acest lucru s-ar putea simți în evoluțiile jucătorilor. De aceea o victorie cu Astra, la Giurgiu, este obligatorie dacă oltenii vor să păstreze prima șansă la titlu, în fața CFR-ului, o echipă afectată mult mai tare de coronavirus, dar totuși cu jucători experimentați, care știu să facă față meciurilor decisive. Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj va avea loc luni, 3 august.

În ceea ce privește soarta infectaților cu coronavirus din clubul craiovean, gruparea a anunțat că toți cei trei componenţi ai staff-ului care au fost testaţi pozitiv cu coronavirus se simt foarte bine şi sunt asimptomatici. Din cauza depistării lor, jucătorii au fost trimiși în izolare pentru două zile, dar apoi au revenit la antrenamente.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net