Olteni, să nu vă faceţi de râs!

Ultima actualizare:

    Oltenii au făcut doar egal cu Poli, scor 1-1, și vor merge în play-off fără un punct pe care ar putea să-l regreteFoto: Sportpictures.eu
Oltenii au făcut doar egal cu Poli, scor 1-1, și vor merge în play-off fără un punct pe care ar putea să-l regreteFoto: Sportpictures.eu

Golul norocos înscris de Rodriguez la Severin a turnat plumb în picioarele băieţilor lui Devis Mangia, toată lumea fiind convinsă că CS U nu poate câştiga la Milano. Totuşi, oltenii trebuie să joace la turaţie maximă pentru că respectul câştigat în tur se poate transforma într-un dezastru!

Mitriţă şi ai lui au fost lăudaţi de presa din Italia şi chiar de antrenorul Milanului, Vincenzo Montella, pentru jocul curajos şi foarte ofensiv prestat în prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Europa. Cu ştacheta ridicată atât de sus, CS U nu poate merge pe San Siro să ardă pădurile şi să otrăvească fântânile, mai ales că rezultatul n-o ajută cu nimic! Pentru calificare e nevoie de victorie şi în cele 90 de minute oltenii au datoria s-o încerce. Trebuie însă avut mare grijă cum!

La stadion se anunţă 80.000 de spectatori, dintre care 5.500 de susţinători ai Craiovei, iar asta poate deveni copleşitor pentru nişte jucători care au disputat şi marele derby cu FCSB în faţa a maximum 11.000 de oameni. Lombarzii vin în număr mare să-i vadă la lucru pentru prima dată într-un meci oficial pe oamenii cumpăraţi de patronii chinezi cu 200 de milioane de euro, şi e de aşteptat ca Milanul să bage în viteza a treia. Astfel, cu tot entuziasmul de după meciul tur, rămâne de văzut cum se va comporta CS U în faţa unor jucători dornici să-şi mulţumească audienţa şi să plece cu dreptul în relaţia cu fanii. E de aşteptat să vedem un alt Milan, dornic să marcheze goluri şi să pună presiune pe un adversar care oricum nu excelează la jocul defensiv. Craiova trebuie să lase însă în urmă aceeastă dublă ca pe un punct de referinţă după renaşterea echipei, nu ca pe un coşmar.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net