Olivier Giroud a marcat un gol de kinogramă pe Arena Națională

atletico-madrid-chelsea-londra-epa-efe-h_56719245.jpg

Olivier Giroud l-a învins cu o execuție acrobatică pe portarul Oblak
Olivier Giroud l-a învins cu o execuție acrobatică pe portarul Oblak
Foto: EPA-EFE

Într-un meci disputat pe Arena Națională din București, în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, Chelsea Londra s-a impus (1-0) în fața lui Atletico Madrid. Unicul gol a fost marcat prin foarfecă de Giroud (min. 71), fiind validat după consultarea VAR. Partida retur va avea loc în 17 martie.

După confruntare, Olivier Giroud a declarat că a fost ciudat să se aştepte trei minute pentru ca reuşita să fie validată de VAR: "Este minunat pentru mine şi pentru echipă că am marcat. Dar cu VAR trebuie să ai încredere şi răbdare. A durat cam mult până s-a luat decizia, dar, cum a spus şi arbitrul, era o decizie importantă, chiar dacă este ciudat să aştepţi trei minute pentru a celebra", a declarat Giroud.
Atacantul francez se afla în poziție de ofsaid în momentul în care a primit mingea, însă aceasta n-a fost sancționabilă fiindcă balonul i-a venit de la un adversar. De altfel, în imaginile video se observă că Hermoso își pune mâinile în cap, îngrozit de gafa lui, iar abia apoi cere ca francezul să fie sancționat pentru ofsaid. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1