Olăroiu l-a bătut pe Mirel Rădoi, în Eupercupa Emiratelor

Destinul a făcut ca Olăroiu şi Rădoi să se întâlnească din postura de adversari chiar la primul meci oficial al sezonului, Supercupa dintre Al-Ahli şi Al-Ain.

Orgoliile au fost imense de ambele părţi, amplificate de faptul că Oli i-a părăsit în mod neaşteptat pe cei de la Al-Ain în urmă cu numai două luni, după două titluri de campioană consecutive.

Antrenorul român a dovedit însă că are lipici la trofee, cucerind vineri seară Supercupa Emiratelor după un meci tensionat, disputat pe o umiditate destul de ridicată.

Cum după 90 de minute scorul a fost egal (0-0), s-a trecut la executarea penalty-urilor de departajare, cei de la Al-Ahli dovedindu-se mai inspiraţi.

Surprinzător, Mirel Rădoi nu s-a aflat printre executanţii stabiliţi de noul antrenor al lui Al-Ain, Jorge Fossati, în ciuda faptului că în mandatul lui Olăroiu era unul dintre specialiştii echipei la loviturile de la 11 metri.

"Sunt foarte fericit pentru că am trecut cu bine primul examen. Această victorie ne va ajuta mult pe viitor", a comentat la final Olăroiu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1