Olăroiu, cea mai scumpă călătorie: chinezii au plătit 450.000 de euro pe avion

Ultima actualizare:

    Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Federația Chineză de Fotbal a stabilit data începerii campionatului național. Aceasta va fi 25 iulie, cu cinci luni mai târziu decât era programat inițial. Oficialii clubului chinez Jiangsu au cheltuit o avere pentru a-l readuce în țară pe antrenorul Cosmin Olăroiu și pe ceilalți membri ai staff-ului său.

Pentru a-i putea avea pe antrenorul Cosmin Olăroiu și pe staff-ul lui la pregătiri încă din startul acestei perioade, conducătorii clubului chinez Jiangsu, la care este legitimat românul, au dat o avere pentru a-i trimite un charter. Conform celor de la sohu.com, citați de spotmedia.ro, suma plătită de asiatici a fost de 450.000 de euro! „Pentru prima dată din luna februarie, Olaroiu și-a putut vedea jucătorii din nou, după ce Suning a trimis un charter în România. Avionul a plecat din Milano, a ajuns la București, a luat staff-ul tehnic și în cele din urmă a aterizat la Nanjing. Costurile s-au ridicat la 450.000 de euro”, a scris Sohu.com.

Campionatul Chinei va începe la 25 iulie, cu o întârziere de cinci luni, cauzată de pandemia de coronavirus. Iniţial, campionatul chinez ar fi trebuit să înceapă la 22 februarie. Din motive sanitare, cele 16 echipe vor juca doar în două oraşe, la Dalian şi Suzhou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net