Olăroiu, cea mai scumpă călătorie: chinezii au plătit 450.000 de euro pe avion

olaroiu.jpg

Cosmin Olăroiu
Citeste tot despre: 

Pentru a-i putea avea pe antrenorul Cosmin Olăroiu și pe staff-ul lui la pregătiri încă din startul acestei perioade, conducătorii clubului chinez Jiangsu, la care este legitimat românul, au dat o avere pentru a-i trimite un charter. Conform celor de la sohu.com, citați de spotmedia.ro, suma plătită de asiatici a fost de 450.000 de euro! „Pentru prima dată din luna februarie, Olaroiu și-a putut vedea jucătorii din nou, după ce Suning a trimis un charter în România. Avionul a plecat din Milano, a ajuns la București, a luat staff-ul tehnic și în cele din urmă a aterizat la Nanjing. Costurile s-au ridicat la 450.000 de euro”, a scris Sohu.com.

Campionatul Chinei va începe la 25 iulie, cu o întârziere de cinci luni, cauzată de pandemia de coronavirus. Iniţial, campionatul chinez ar fi trebuit să înceapă la 22 februarie. Din motive sanitare, cele 16 echipe vor juca doar în două oraşe, la Dalian şi Suzhou.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • cosmin olaroiu

    Românii au în general multe prejudecăţi despre fotbalul „bananier” din afara Europei, pe care îl consideră mult sub nivelul nostru de percepţie. Tocmai din acest motiv este însă incredibil de greu să faci performanţă pe continente ca Asia, Africa sau America de Nord, iar cei care reuşesc merită felicitaţi în fiecare zi. Printre ei se află şi Cosmin Olăroiu, care a cucerit efectiv Asia.

  • Cosmin Olăroiu este de câţiva ani cel mai bine plătit antrenor român din fotbalul mondial, iar acest lucru s-a simţit şi în afaceri, care au ”explodat” în ultima perioadă. Cea mai nouă investiţie este construirea unui complex rezidenţial de lux în centrul staţiunii Mamaia, „gard în gard” cu hotelul lui Gică Hagi.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5