OFICIAL Lui Contra i s-a îndeplinit visul: va antrena în Spania!

Ultima actualizare:

"Începând de astăzi, contractul dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul Cosmin Contra s-a încheiat. Clubul nostru a luat act de dorința tehnicianului Contra de a renunța la funcţie, în favoarea unei cariere în Spania. Având în vedere performanţele obţinute la FC Petrolul și tot ce a însemnat prezența sa la Ploiești în ultimul an și jumătate, clubul nostru a considerat absolut normal să-l înţeleagă și să-i respecte decizia", se arată pe siteul Petrolului.

"Mulțumesc conducerii clubului pentru faptul că m-a înțeles și am încredere că și suporterii vor face același lucru. Petrolul va rămâne mereu în sufletul meu, este clubul care m-a lansat ca antrenor in fotbalul mare și voi încerca toată viața să-l ajut, la fel ca și pe toți oamenii implicați în acest proiect", a declarat Contra.

La rândul său, proprietarul clubului, Dan Capră, a afirmat: "Este o decizie grea pe care am fost nevoiți să o luăm astazi, dar nu puteam să-l refuzăm pe Cosmin, având în vedere ceea ce reprezintă el ca om și antrenor. Îi dorim mult succes în carieră și îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru orașul Ploiești. Îi asigurăm pe suporteri că vom lua imediat o decizie în privința noului tehnician al echipei, care suntem convinși că va asigura continuitate la nivelul performanțelor cu care fanii noștri s-au obișnuit deja".

În cursul zilei de astăzi va avea loc o conferință de presă pe această temă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net