Oficial! Grozav poate juca pentru DInamo!

Ultima actualizare:

    Gicu Grozav vrea să îmbrace din nou şi tricoul echipei naţionale
Gicu Grozav vrea să îmbrace din nou şi tricoul echipei naţionale

Dinamo a perfectat transferul lu Gicu Grozav, atacantul urmând să evolueze pentru roş-albi până la vară. El era în litigiu cu ruşii de la Terek şi nu avea drept de joc pentru alt club.

"Mi-am dorit foarte mult transferul lui Gicu Grozav. Este un jucător de mare valoare, iar dacă va confirma la Dinamo este un câştig naţional şi pentru prima reprezentativă a României. M-au ambiţionat declaraţiile oamenilor din fotbal care spuneau că nu avem şanse să rezolvăm transferul lui Grozav. Le mulţumesc prietenilor mei de la Terek Groznîi prin intermediul site-ului oficial! Vom continua, cu siguranţă, colaborarea pe care o avem cu clubul din Rusia pentru că îmi doresc foarte mult încă un jucător de la Terek", a declarat managerul general Daniel Stanciu.

Grozav, care s-a alăturat lotului antrenat de Mihai Teja pentru stagiul de pregătire în Spania, a anunţat că dorinţa sa este de a reveni la echipa naţională. "Sunt foarte bucuros că s-a rezolvat situaţia mea şi că voi juca în tricoul lui Dinamo cel puţin în acest retur de campionat. Mi-am dorit foarte mult să ajung la Dinamo, să joc şi să marchez cât mai multe goluri în Ştefan cel Mare. Îmi doresc să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele şi, aşa cum am mai spus, sper să reintru în vederile selecţionerului. Abia aştept să debutez pentru Dinamo în faţa propriilor suporteri şi să simt sprijinul fanilor, care şi-au demonstrat întotdeauna devotamentul faţă de club. Mă gândesc la derbiul cu Steaua şi sper să marchez golul victoriei", a afirmat Gheorghe Grozav pentru www.fcdinamo.ro.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net